Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 23-Απρ-2019 18:11

  Jumbo: Στις 14/5 η έναρξη καταβολής του προμερίσματος

  Jumbo: Στις 14/5 η έναρξη καταβολής του προμερίσματος
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την Τρίτη 14.05.2019 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη καταβολής του προμερίσματος στους δικαιούχους μετόχους, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Jumbo. 

  Δικαιούχοι είναι οι Μέτοχοι της Εταιρείας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. την Πέμπτη 09.05.2019 (ημερομηνία προσδιορισμού-record date). Ημερομηνία αποκοπής του προμερίσματος είναι η Τετάρτη 08.05.2019. Από τη Τετάρτη 08.05.2019 οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα λήψης του προμερίσματος της χρήσης 2018/2019.

  Η καταβολή από την πληρώτρια Τράπεζα "Eurobank Ergasias Α.Ε." θα πραγματοποιηθεί ως ακολούθως:

  i. Μέσω των Χειριστών Σ.Α.Τ., για τους επενδυτές που έχουν εξουσιοδοτήσει τους Χειριστές τους για την είσπραξη.
  ii. Με κατάθεση στο Διεθνή Αριθμό Τραπεζικού Λογαριασμού (IBAN), όπου ο επενδυτής έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να εισπράττει τα διανεμόμενα ποσά σύμφωνα με το άρθρο 13 του Κανονισμού Λειτουργίας Σ.Α.Τ. και την υπ' αριθμ. 6 απόφαση του Δ.Σ. της ATHEXCSD, όπως ισχύουν, για τους επενδυτές, που δεν επιθυμούν να τα εισπράττουν μέσω των Χειριστών τους. Αφορά μόνο επενδυτές που έχουν δηλώσει ΙΒΑΝ στην πληρώτρια Τράπεζα.
  iii. Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Πληρώτριας Τράπεζας "Eurobank Ergasias Α.Ε.", για τους υπόλοιπους επενδυτές.

  Για την πληρωμή από το Δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας Eurobank Ergasias είναι αναγκαία η προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής τους Ταυτότητας και της εκτύπωσης στοιχείων του αριθμού Κ.Α.Μ.Ε. (Κωδ. Αριθμ. Μερίδας Επενδυτή στο ΣΑΤ). Η πληρωμή σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνον με την προσκόμιση εξουσιοδότησης, η οποία θα φέρει τα πλήρη στοιχεία τόσο του δικαιούχου μετόχου, όσο και του εξουσιοδοτούμενου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ. & Α.Φ.Μ.), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής του εντολέα από Αστυνομική ή άλλη Αρχή.

  Με την πάροδο τριών (3) μηνών από την ημερομηνία έναρξης καταβολής, δηλ. από την Παρασκευή 16.08.2019 και εφεξής, το προμέρισμα θα καταβάλλεται μόνο από τα γραφεία της εταιρίας στο Μοσχάτο Αττικής (οδός Κύπρου αρ. 9 και Ύδρας).

  Υπενθυμίζεται ότι ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας στην από 08.03.2019 συνεδρίασή του αποφάσισε τη διανομή προμερίσματος χρήσης 2018/2019 συνολικού ποσού ευρώ 25.851.354,21 ήτοι (μικτό) ευρώ 0,19 ανά μετοχή προ παρακράτησης φόρου. Το προμέρισμα, μετά την παρακράτηση φόρου 10%, ανέρχεται σε (καθαρό) ποσό ευρώ 0,1710 ανά μετοχή.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων