Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 18-Απρ-2019 19:12

  Trastor: Έκτακτη Γ.Σ. στις 9 Μαΐου για AMK έως €41,76 εκατ.

  Trastor: Έκτακτη Γ.Σ. στις 9 Μαΐου για AMK έως €41,76 εκατ.
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

   

  Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλούνται οι μέτοχοι της Trastor στις 9 Μαΐου, προκειμένου να εγκρίνουν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, καθώς και απόκτηση τεσσάρων εμπορικών ακινήτων που σήμερα ανήκουν σε μετοχό της.

  Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της, η Trastor αναφέρει ότι "καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 9η Μαΐου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο Μαρούσι, στην οδό Χειμάρρας αρ. 5, στον 5ο όροφο, για τη συζήτηση και τη λήψη αποφάσεων επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

  1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας με την καταβολή μετρητών, την έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων για την άντληση κεφαλαίων μέχρι του ποσού των 41.769.279,20 Ευρώ. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας σχετικά με το Μετοχικό Κεφάλαιο - Παροχή Εξουσιοδοτήσεων.

  2. Παροχή ειδικής άδειας, σύμφωνα με το άρθρο 28 παρ. 4β του Ν.2778/1999, όπως ισχύει, για την απόκτηση από την Εταιρεία τεσσάρων εμπορικών ακινήτων που ανήκουν σε μέτοχο".

  Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, οι μέτοχοι καλούνται σε επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 15η Μαΐου 2019.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων