Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 16-Απρ-2019 11:38

  Σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς Project Future

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δυναμικά προχωρά ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος Project Future της Τράπεζας Πειραιώς, που υλοποιείται σε συνεργασία με το ReGeneration Academy.

  To Project Future προσφέρει σε νέους πτυχιούχους υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στις πιο περιζήτητες ειδικότητες, ανοίγοντας για αυτούς την αγορά εργασίας.

  Ενώ γίνονται ήδη προσλήψεις για τους συμμετέχοντες του πρώτου κύκλου, ο δεύτερος κύκλος εκπαιδεύσεων σε τομείς εργασίας όπως Java, ψηφιακό μάρκετινγκ (digital marketing), πωλήσεις (sales) και data science, βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι υποψήφιοι έχουν περάσει τα πρώτα στάδια της σχετικής διαδικασίας, ενώ και οι συνεντεύξεις των νέων με στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας "Εξέλιξη" του Ομίλου Πειραιώς.

  Επόμενο στάδιο, όπως αναφέρουν αρμόδια στελέχη της τράπεζας, είναι το τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, μεταξύ 17 και 19 Απριλίου 2019, κατά τη διάρκεια του οποίου, όλοι οι τελικοί επιτυχόντες θα εκπαιδευτούν σε θέματα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης, και θα έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν μέσα από τις ιστορίες επιτυχημένων προσωπικοτήτων, καθώς και να συνομιλήσουν μαζί τους, πριν περάσουν στην τελική ευθεία και τις εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις.

  Δέσμευση της Τράπεζας Πειραιώς, όπως έχει επισημανθεί, είναι μέσω του Project Future, το οποίο θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε δύο κύκλους, να βοηθήσει τους νέους να βρουν τη θέση που τους ταιριάζει στην αγορά εργασίας, φέρνοντας τους σε επαφή με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Να αποτελέσει ουσιαστικά την αναγκαία "γέφυρα" μεταξύ των νέων πτυχιούχων και των επιχειρήσεων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων