Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 08-Απρ-2019 13:38

  Intercontinental International: Απόκτηση επαγγελματικού ακινήτου στη Θεσσαλονίκη

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την επέκτασή της στην αγορά της Θεσσαλονίκης με την απόκτηση ενός επαγγελματικού ακινήτου 1.693τμ στη Νέα Ευκαρπία, επί οικοπέδου τριών προσόψεων επιφάνειας 901τμ, ανακοίνωσε η Intercontinental International Α.Ε.Ε.Α.Π.

  Η ανακοίνωση της εταιρείας

  Η Intercontinental International Α.Ε.Ε.Α.Π. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό πως, στα πλαίσια της γεωγραφικής διαφοροποίησης του χαρτοφυλακίου της, επεκτείνει την παρουσία της στην αγορά της Θεσσαλονίκης, με την απόκτηση ενός επαγγελματικού ακινήτου 1.693τμ στη Νέα Ευκαρπία, επί οικοπέδου τριών προσόψεων επιφάνειας 901τμ. Είναι πλήρως εκμισθωμένο στην αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών "ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΕΒΕ", με υπολειπόμενη διάρκεια μίσθωσης δώδεκα ετών. Tο τίμημα ανήλθε σε 1.186.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε πλήρως από Ίδια Κεφάλαια.

  Ο Δ/νων Σύμβουλος, Μάριος Αποστολίνας, δήλωσε: "Επιτυγχάνουμε καθαρή ετήσια μισθωτική απόδοση της τάξεως του 8,3%, από ένα αυτοτελές κτίριο εύκολης πρόσβασης, με αξιόπιστο μισθωτή. Με βάση την ανάλυσή μας, η τιμή κτήσης είναι χαμηλότερη του κόστους αντικατάστασης".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ