Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 01-Απρ-2019 18:11

  Eurobank: Στις 5 Απριλίου η Γ.Σ. για τη συγχώνευση με την Grivalia

  Eurobank: Στις 5 Απριλίου η Γ.Σ. για τη συγχώνευση με την Grivalia
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μετόχων της Eurobank με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, τη συγχώνευση της τράπεζας με την GRIVALIA PROPERTIES, την ανακοίνωση της εκλογής νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους και της μεταβολής της ιδιότητας υφιστάμενου ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

  Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Eurobank Ergasias Ανώνυμης Εταιρείας καλεί τους μετόχους να αποφασίσουν επί των ακόλουθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

  1. Συγχώνευση της "Τράπεζα Eurobank Ergasias Ανώνυμη Εταιρεία" με την "GRIVALIA PROPERTIES Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία", με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη και έγκριση του Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω της συγχωνεύσεως, περιλαμβανομένης αυξήσεως με κεφαλαιοποίηση ποσού προερχόμενου από φορολογημένα κέρδη για λόγους στρογγυλοποίησης της ονομαστικής αξίας της μετοχής. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για άμεση εκποίηση των κλασματικών υπολοίπων που τυχόν προκύψουν από την ανωτέρω αύξηση και απόδοση στους δικαιούχους του προϊόντος της εκποίησης.

  2. Ανακοίνωση α) της εκλογής νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους και β) της μεταβολής της ιδιότητας υφιστάμενου ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

  3. Αύξηση του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Εκλογή νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός αυτού ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους και μέλους της Επιτροπής Ελέγχου

  Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση στη δεξιά στήλη Σχετικά Αρχεία

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡXEIA

  Ανακοίνωση (283 KB)

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ