Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 08-Μαρ-2019 18:05

  Intracom: Ιδρύει θυγατρική με την επωνυμία Intracom Technologies - Έδρα το Λουξεμβούργο

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Intracom: Ιδρύει θυγατρική με την επωνυμία Intracom Technologies - Έδρα το Λουξεμβούργο

  Την ίδρυση θυγατρικής - κατά ποσοστό 100% - με έδρα το Λουξεμβούργο και την επωνυμία INTRACOM TECHNOLOGIES  S.a.r.l. ανακοίνωσε η Intracom Holdings, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την οργάνωση των δραστηριοτήτων της σε 4 πυλώνες: Τεχνολογία, Κατασκευές/Υποδομές, Real Estate/Τουριστικές Υποδομές,   Ενέργεια.

  Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, "σε συνέχεια της ανακοινωθείσας στην Τ.Γ.Σ. της 29.06.2018 στρατηγικής της για την οργάνωση των δραστηριοτήτων της σε 4 πυλώνες: Τεχνολογία, Κατασκευές/Υποδομές, Real Estate/Τουριστικές Υποδομές,   Ενέργεια, ανακοινώνει τη δημιουργία κλάδου τεχνολογίας με την ίδρυση νέας θυγατρικής, κατά ποσοστό 100%, εταιρείας με έδρα στο Λουξεμβούργο και επωνυμία.  Βασικός σκοπός της νεοσυσταθείσας εταιρείας είναι η απόκτηση και η διαχείριση συμμετοχών.

  Το μετοχικό κεφάλαιο της "INTRACOM TECHNOLOGIES  S.a.r.l.” καλύφθηκε μέσω εισφοράς από την INTRACOM HOLDINGS του συνόλου των μετοχών των, κατά ποσοστό 100%, θυγατρικών της εταιρειών "INTRASOFT INTERNATIONAL S.A.” και "INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS - IDE", η δε ανταλλαγή των μετοχών αυτών με τις μετοχές της νεοσυσταθείσας εταιρείας πραγματοποιήθηκε βάσει των διατάξεων του άρθρου 53 του Ν. 4172/2013".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων