Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 06-Φεβ-2019 13:35

  ΟΤΕ: Το Οικονομικό Ημερολόγιο του 2019

  ΟΤΕ: Το Οικονομικό Ημερολόγιο του 2019
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2019 ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΤΕ.

  Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός, οι ετήσιες και ενοποιημένες Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις χρήσης 2018, που έχουν συνταχθεί βάσει των ΔΠΧΑ, μαζί με τα ετήσια συνοπτικά οικονομικά στοιχεία επί των εν λόγω Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων, θα ανακοινωθούν την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 στην εταιρική ιστοσελίδα (https://www.cosmote.gr/fixed/corporate/ir) και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και θα δημοσιευθούν στον τύπο την επόμενη ημέρα της ανακοίνωσής τους.

  Η ενημέρωση των αναλυτών, σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα χρήσης 2018, θα γίνει την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019.

  Η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019, στην έδρα της Εταιρείας (Λ. Κηφισίας 99, Μαρούσι - Διοικητικό Μέγαρο ΟΤΕ).

  Ημερομηνία αποκοπής μερίσματος για τη χρήση 2018 ορίζεται η Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, κατά τη διάρκεια της οποίας οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα λήψης μερίσματος. Η αποκοπή του δικαιώματος μερίσματος για τη χρήση 2018 προηγείται της λήξης των παραγώγων, σειράς Ιουλίου.

  Δικαιούχοι του εν λόγω μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι ως Μέτοχοι της Εταιρείας κατά την Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019 (Ημερομηνία Προσδιορισμού Δικαιούχων-Record Date).

  Ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος είναι η Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019.

  Επισημαίνεται ότι: (i) η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες αφού ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος, και (ii) η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας έχει τη δυνατότητα να  αποφασίσει διαφορετικά από τα παραπάνω, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τον Κανονισμό του Χ.Α.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων