Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 29-Ιαν-2019 19:27

  Σελόντα: Πράσινο φως από την ΕΓΣ στην τροποποίηση άρθρου του Καταστατικού

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 12 του Κεφαλαίου Δ' του Καταστατικού της Εταιρείας ενέκρινε ομόφωνα και παμψηφεί η σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας "ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ"

  Ειδικότερα, η Γ.Σ. ενέκρινε την τροποποίηση ως εξής: "1. Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι αρμόδιο να αποφασίζει κάθε πράξη που αφορά τη διοίκηση της Εταιρείας, την διαχείριση της περιουσίας αυτής και την εν γένει επιδίωξη του σκοπού της και εκπροσωπεί την Εταιρεία δικαστικά και εξώδικα ενεργώντας συλλογικά.Από τις αρμοδιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου εξαιρούνται  μόνο τα θέματα εκείνα, που σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου ή αυτού του καταστατικού υπάγονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων. Στις αρμοδιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου περιλαμβάνεται η έκδοση κοινών ή ανταλλάξιμων ομολογιακών δανείων". Κατά τους λοιπούς όρους το Καταστατικό παραμένει ως έχει.

  Έγκυρες ψήφοι: 190.686.540 (ποσοστό επί του μετοχικού κεφαλαίου: 77,67%)

  Υπέρ: 190.686.540

  Κατά: 0

  Στη Γ.Σ. δεν συζητήθηκαν άλλα θέματα και δεν έγιναν ανακοινώσεις.

  Σημειώνεται ότι στη Γ.Σ. παρέστησαν δέκα πέντε (15) μέτοχοι που εκπροσωπούν εκατόν ενενήντα εκατομμύρια εξακόσιες ογδόντα έξι χιλιάδες πεντακόσιες σαράντα (190.686.540) μετοχές, ήτοι ποσοστό 77,67% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων