Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 23-Ιαν-2019 11:15

  Σφακιανάκης: Συμμετοχή στο διαγωνισμό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη συμμετοχή της εταιρείας στον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη/Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας γνωστοποίησε η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ.

  Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, γίνεται γνωστό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 82/96 (Α'-66), όπως αυτές τροποποιήθηκαν με τις διατάξεις του άρθρου 8 του Ν. 3310/2005, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 8 του Ν. 3414/2005 (Α'-279), ότι η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. πρόκειται να συμμετάσχει στο διενεργούμενο ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη/Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας για την προμήθεια "Μεταφορικών μέσων και εξοπλισμού" και συγκεκριμένα για τα εξής υποείδη: "Γ' υποείδος: μοτοσυκλέτες, 9 τεμάχια υπηρεσιακού χρωματισμού", "Δ' υποείδος: αστυνομικά αυτοκίνητα (επιβατικά), 35 τεμάχια (32 υπηρεσιακού & 3 ελεύθερου χρωματισμού)" σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 1/2019 Διακήρυξη, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 08.02.2019, ως και στις τυχόν μεταθέσεις της ημερομηνίας διενέργειας ή και στις επαναλήψεις του εν λόγω διαγωνισμού.

  Υπενθυμίζεται στις ανώνυμες εταιρείες που είναι μέτοχοι της εταιρείας ότι εφόσον δεν έχουν ονομαστικοποιήσει, κατά τα οριζόμενα στο ανωτέρω Π.Δ., τις μετοχές τους μέχρι φυσικού προσώπου δεν μπορούν να ασκήσουν τα απορρέοντα από τις μετοχές αυτές δικαιώματα παράστασης και ψήφου στις Γ.Σ. της εταιρείας καθώς και τα κάθε είδους σχετικά περιουσιακά δικαιώματα", καταλήγει η ανακοίνωση.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων