Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 18-Ιαν-2019 15:35

  ΔΕΗ: Σύμβαση 155 εκατ. ευρώ με ΕΤΕπ για τα δίκτυα διανομής

  ΔΕΗ: Σύμβαση 155 εκατ. ευρώ με ΕΤΕπ για τα δίκτυα διανομής
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Χάρη Φλουδόπουλου

  Τη σύμβαση για τη χρηματοδότηση επενδύσεων της ΔΕΗ στο δίκτυο διανομής ύψους 155 εκατ. ευρώ υπέγραψαν προ ολίγου ο επικεφαλής της εταιρείας Μ. Παναγιωτάκης και ο διευθυντής της ΕΤΕπ για την Ελλάδα και την Κύπρο Ιωάννης Καλτσάς.

  Θέλουμε να συνδράμουμε ώστε η Ελλάδα και η ΔΕΗ να έχουν πρωταγωνιστικό ενεργειακό ρόλο στα Βαλκάνια, χρηματοδοτώντας έργα όπως οι διασυνδέσεις, ανέφερε ο κ. Καλτσάς, προσθέτοντας ότι το επόμενο διάστημα θα υπογράφει η σύμβαση με τον ΑΔΜΗΕ για τη διασύνδεση Κρήτη - Πελοπόννησος. 

  Είναι σημαντικό να αξιοποιήσει η Ελλάδα τους κοινοτικούς πόρους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και της εισαγωγής νέων τεχνολογιών, πρόσθεσε ο ίδιος.

  Στον ρόλο της ΕΤΕπ που στάθηκε στη ΔΕΗ αρωγός ακόμη και σε δύσκολες στιγμές αναφέρθηκε ο Μ. Παναγιωτάκης, εκφράζοντας την ελπίδα η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και στην περίοδο ανάπτυξης της ΔΕΗ με έμφαση στις ΑΠΕ και τα δίκτυα.

  Η ΕΤΕπ είναι ο μεγαλύτερος χρηματοπιστωτικός εταίρος της ΔΕΗ, τόνισε ο κ Παναγιωτάκης, υπογραμμίζοντας τη σημασία του δικτύου διανομής για την εταιρεία και το σύστημα ηλεκτρισμού, αφού βοηθά τη ΔΕΗ να υπηρετήσει τον ρόλο της στην αγορά και ταυτόχρονα προσφέρει σταθερό έσοδο στην εταιρεία.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων