Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 20-Δεκ-2018 11:43

  O Δ. Κατραβάς αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στην ΜLS Innovation

  O Δ. Κατραβάς αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στην ΜLS Innovation
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η MLS Innovation Inc ανακοίνωσε την ένταξη του κ. Δημήτρη Κατραβά στο δυναμικό της, στη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, κίνηση που εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης της MLS και ιδιαίτερα της νέας Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας Αναγνώρισης φωνής και Τεχνητής Νοημοσύνης ("European MAIC").

  Έχοντας συνολικά 28 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας -εκ των οποίων 17 χρόνια στο retail των consumer electronics- πρόκειται, σύμφωνα με την MLS, για ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη της αγοράς. Συγκεκριμένα, τα τελευταία 12 χρόνια διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της MEDIA MARKT Ελλάδος. Ο Όμιλος MEDIA MARKT δραστηριοποιείται σε 15 ευρωπαϊκές αγορές.

  Ο κ. Κατραβάς είναι Χημικός Μηχανικός (ΕΜΠ) με μετεκπαίδευση στο INSEAD (Γαλλία). Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο.

  "Βρίσκω συναρπαστική την προοπτική της MLS στη φάση που συναντιόμαστε. Η τεχνολογική υπεροχή της, σε συνδυασμό με τη ραγδαία εξωστρέφεια που αναπτύσσει η εταιρεία, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα ευρωπαϊκής προοπτικής, το οποίο αποτελεί πρόκληση. Πιστεύω ότι θα συμβάλω ουσιαστικά στη μακρόχρονη και βιώσιμη επιτυχία της εταιρείας τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό", δήλωσε ο κ. Κατραβάς.

  Ο κ. Γιάννης Καματάκης, Πρόεδρος & ΔΣ της MLS Innovation Inc, δήλωσε: "Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που καλωσορίζουμε το Δημήτρη στην οικογένεια της MLS. Η ένταξή του συνδέεται με την ευρύτερη ανάπτυξη της εταιρείας σε νέες αγορές. Η εκτεταμένη εμπειρία του Δημήτρη, το ευρύ φάσμα των γνώσεών του και των επαφών του ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι θα συμβάλλουν στην υλοποίηση της στρατηγικής για διεθνοποίηση της MLS τα επόμενα χρόνια".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ