Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 17-Δεκ-2018 10:45

  Η Intralot ενώνει τις δυνάμεις της με το GLMS

  Η Intralot ενώνει τις δυνάμεις της με το GLMS
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συνδεδεμένο μέλος του Global Lottery Monitoring System (GLMS) του κοινού συστήματος ελέγχου των κρατικών λοταριών για το αθλητικό στοίχημα γίνεται από σήμερα η Intralot

  Το GLMS, στοχεύει στον εντοπισμό και στην ανάλυση ύποπτων στοιχηματικών δραστηριοτήτων που θα μπορούσαν να θέσουν υπό αμφισβήτηση την ακεραιότητα ενός αθλητικού διαγωνισμού. Βασιζόμενη στην εμπειρία του, η οποία ξεκίνησε το 2009 με την ίδρυση του ELMS από την European Lotteries, το GLMS απέκτησε παγκόσμια εμβέλεια τον Ιανουάριο του 2015 επεκτείνοντας το δίκτυό του και σε άλλες ηπείρους. Το GLMS διευκολύνει τη ροή της πληροφορίας που αφορά στο αθλητικό στοίχημα ως μέρος της συλλογικής προσπάθειας των μελών της με στόχο να διασφαλίσει την ακεραιότητα του αθλητισμού παγκοσμίως και είναι αφιερωμένο στην αποτελεσματική συνεργασία όλων των βασικών εταίρων: ρυθμιστών, αρχών επιβολής νόμου και αθλητικών οργανισμών.
   

  H Intralot ως ένας από τους πιο έμπειρους προμηθευτές τυχερών παιχνιδιών και αθλητικού στοιχήματος, που εδώ και δεκαετίες προσφέρει καινοτόμες λύσεις στις λοταρίες ανά τον κόσμο, θα γίνει μέρος του εταιρικής προβολής του GLMS, θα λαμβάνει ενημέρωση και θα αποκτήσει πρόσβαση σε εργαλεία εκπαίδευσης και προστασίας καθώς και στο δίκτυο πληροφορίας που θα εγκαταστήσει το GLMS για τα μέλη του. Επιπλέον η Intralot ως χορηγός θα έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας και συμμετοχής στις εκδηλώσεις του GLMS.

  Σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή ο Πρόεδρος του GLMS, κ. Ludovico Calvi, δήλωσε: Η Intralot μέσω της στήριξής της στο GLMS, τον φορέα προστασίας της ακεραιότητας για τις λοταρίες παγκοσμίως, μέσω του προγράμματος συνδεδεμένων μελών, αποδεικνύει την αξιόπιστη δέσμευσή της στην ανάπτυξη και ευημερία του αθλητισμού επενδύοντας στον τομέα της λοταρίας, όπως επίσης και στην καινοτόμο και υπεύθυνη λειτουργία του στοιχήματος. Καλωσορίζουμε θερμά την Intralot στην οικογένεια του GLMS και προσδοκούμε να υποδεχθούμε και άλλα μέλη στο προσεχές μέλλον”.

  Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής του INTRALOT Group προσέθεσε: "Γνωρίζοντας την εντυπωσιακή πρόσφατη ανάπτυξη του GLMS και αναγνωρίζοντας τη σημασία και την αξία του για τις λοταρίες, η INTRALOT ως παραδοσιακός προμηθευτής τεχνολογίας στοιχήματος και υπηρεσιών, συμμετέχει με ενθουσιασμό σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία του κλάδου των λοταριών παγκοσμίως. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία μας και προσβλέπουμε στην συμμετοχή και συμβολή μας στην περαιτέρω ανάπτυξη και επιτυχία του GLMS όπως και στη διαφύλαξη της ακεραιότητας του αθλητισμού, μέσα από τέτοιες θεσμικές πρωτοβουλίες.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων