Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 14-Δεκ-2018 16:58

  Διεθνής Πιστοποίηση Επιχειρηματικής Αριστείας "EFQM Committed to Excellence 2 Star" για την ΕΥΔΑΠ

  Διεθνής Πιστοποίηση Επιχειρηματικής Αριστείας "EFQM Committed to Excellence 2 Star" για την ΕΥΔΑΠ
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η υψηλή διάκριση Αριστείας "Committed to Excellence - 2 Star" από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ποιότητας (EFQM) απονεμήθηκε στην ΕΥΔΑΠ. Το Μοντέλο Αριστείας EFQM βασίζεται σε ένα σύνολο ευρωπαϊκών αξιών και είναι ένα πρακτικό, μη περιοριστικό πλαίσιο, που αξιολογεί τους οργανισμούς στην πορεία τους προς την επιχειρηματική αριστεία.

  Διεθνή πιστοποίηση - Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία "EFQM-Committed to Excellence" έλαβε, επίσης, η Διεύθυνση Ψηφιακής Διοικητικής Πληροφόρησης της εταιρείας.

  Η ΕΥΔΑΠ αναγνωρίστηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ποιότητας ως μία εταιρεία διεθνούς κύρους, προσανατολισμένη στην επίτευξη αποτελεσμάτων, με εμπνευσμένη και αποτελεσματική ηγεσία, εξαιρετικό εργασιακό κλίμα και αφοσιωμένους ανθρώπους. Μέσα από την κουλτούρα ομαδικής εργασίας, η ΕΥΔΑΠ έχει επιτύχει θετικό αντίκτυπο στην αγορά, ενώ έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό των πελατών της και των υπολοίπων ενδιαφερομένων μερών.

  Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Ιωάννης Μπενίσης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο της ΕΕΔΕ "Γ. Κοντογεώργης".

  "Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε, βάλαμε ένα στοίχημα να αποδομήσουμε το στερεότυπο που θέλει τον δημόσιο τομέα λιγότερο αποτελεσματικό από τον ιδιωτικό τομέα. Καθημερινά οι εργαζόμενοι και η διοίκηση προσπαθούν να επιτύχουν αυτόν τον στόχο και πιστεύω ακράδαντα ότι -παρά τις δυσκολίες- θα το καταφέρουμε" δήλωσε ο διευθύνων συμβουλος, παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση.

  "Η ΕΥΔΑΠ ανταποκρίνεται στις προκλήσεις και λειτουργεί με υψηλά πρότυπα, ώστε να παρέχει νερό άριστης ποιότητας, υπηρεσίες αποχέτευσης και εξυπηρέτησης πελατών υψηλού επιπέδου, μέσα από διαδικασίες στήριξης έρευνας και ανάπτυξης, εφαρμογής νέων τεχνολογιών και επένδυσης στο ανθρώπινο δυναμικό της. Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της κοινωνίας, αναγνωρίζοντας και αξιολογώντας τους πιθανούς κινδύνους, διασφαλίζει την αδιάλειπτη και επαρκή παροχή υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης, την παροχή προσιτού τιμολογίου, την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία του πόρου, την εξοικονόμηση ενέργειας με πλήρη διαφάνεια στις δραστηριότητές της" επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων