Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 10-Δεκ-2018 17:07

  Δρομέας: Η πλήρης λειτουργία της σύμβασης με την Bisley θα κριθεί στο μέλλον

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η πλήρης λειτουργία της σύμβασης με την Bisley "θα κριθεί στο μέλλον και θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις των διοικήσεων των δύο εταιρειών αναλόγως και με τη διαμόρφωση της συμφωνίας ή μη για το 'Brexit'", διευκρινίζει η Δρομέας σε ανακοίνωση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα.

  Όπως αναφέρει η ελληνική εισηγμένη, "στις 09/03/2017 η εταιρεία μας ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία BISLEY στο Newport (Μεγάλη Βρετανία) στις 8 Μαρτίου, 2017.

  Η εταιρεία BISLEY παράγει μεταλλικούς φοριαμούς αρχειοθέτησης διαφόρων τύπων και χρήσεων. Είναι καταξιωμένη παγκοσμίως και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες.

  Η συμφωνία εξακολουθεί να υφίσταται πλην όμως εξαιτίας των προβλημάτων που δημιούργησε στο σύνολο των επιχειρήσεων της Μεγάλης Βρετανίας η διαδικασία αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση "Brexit” η απορροφητικότητά της είναι χαμηλή και η συνεργασία γίνεται μέσω της θυγατρικής της Bisley στη Γερμανία.

  Η πλήρης λειτουργία της υπογραφείσας σύμβασης θα κριθεί στο μέλλον και θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις των διοικήσεων των δύο εταιρειών αναλόγως και με τη διαμόρφωση της συμφωνίας ή μη για το "Brexit”.

  Σε κάθε περίπτωση η Παπαπαναγιώτου Α.Β.Ε.Ε.Α. "ΔΡΟΜΕΑΣ” θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για την εξέλιξη της εν λόγω συνεργασίας, όπως και για οτιδήποτε σημαντικό αφορά την πορεία της."
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων