Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 28-Νοε-2018 17:18

  Ολυμπία Οδός: Ανάπτυξη και πιστοποίηση Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης του αυτοκινητόδρομου

  Ολυμπία Οδός: Ανάπτυξη και πιστοποίηση Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης του αυτοκινητόδρομου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με επιτυχία ολοκλήρωσε η Ολυμπία Οδός ΑΕ την επιθεώρηση του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης (Integrated Management System-IMS) από τον διεθνή φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD).

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ανάπτυξη του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης της εταιρείας εξασφαλίζει τους ακόλουθους στόχους:

  * Τη διασφάλιση ποιότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας προς το σύνολο των χρηστών του αυτοκινητοδρόμου, με βάση το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015.

  * Την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων που απασχολούνται στη συντήρηση του αυτοκινητοδρόμου εφαρμόζοντας το διεθνές πρότυπο OHSAS 18001:2007.

  * Την προστασία του περιβάλλοντος και την εν γένει παρακολούθηση της τήρησης των περιβαλλοντικών όρων του αυτοκινητόδρομου ακολουθώντας τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 14001:2015.

  Όπως σημειώνεται το πεδίο εφαρμογής της πιστοποίησης αφορά στη διαχείριση της παραχώρησης αυτοκινητόδρομου, η οποία ειδικότερα περιλαμβάνει τη χρηματοδότηση του Έργου, τη λειτουργία και συντήρηση του αυτοκινητόδρομου και τη διαχείριση των Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών. 
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ