Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 29-Νοε-2018 10:00

  Leasing: Γιατί κερδίζει το ενδιαφέρον των Millennials;

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

  Διανύουμε την περίοδο όπου οι millennials αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη, με τον τρόπο σκέψης, τις επιλογές και τις προτιμήσεις τους να διαμορφώνουν μια νέα τάξη πραγμάτων.

   

  Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, οι millennials δείχνουν, μεταξύ άλλων, και μια ξεκάθαρη τάση να αποφεύγουν τις αγορές και να προτιμούν την εναλλακτική της μηνιαίας μίσθωσης, από το Netflix, το Spotify και το γυμναστήριο μέχρι διάφορες εφαρμογές για τις ηλεκτρονικές συσκευές τους. Και αυτή η τάση διαγράφεται πλέον ξεκάθαρα και όσον αφορά στο αυτοκίνητο. Οι αριθμοί δείχνουν πως ως επιλογή, το leasing αυτοκινήτου εξετάζεται σοβαρά πλέον από τους millennials, καθώς το 34% αυτής της γενιάς στην Αμερική επιλέγουν το leasing αντί της αγοράς, οδηγώντας τους ειδικούς να μιλούν για τον νέο τρόπο που "αγοράζουν" οι millennials. 

  πιν

   

  Φυσικά και δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός: η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου δίνει στους ενδιαφερόμενους ευελιξία, κάτι που εκτιμά ιδιαίτερα αυτή η γενιά. Και αυτό γιατί, αμέσως μόλις ανεξαρτητοποιηθούν και σταθεροποιηθούν οικονομικά, το leasing αποδεικνύεται πιο έξυπνη και εφικτή επιλογή σε σχέση με την αγορά, αφού τους δίνει τη δυνατότητα όχι απλά να αποκτήσουν αυτοκίνητο αλλά να επιλέξουν ένα σύγχρονο μοντέλο, με μια μηνιαία μίσθωση προσαρμοσμένη ακριβώς στα δεδομένα τους. Εξάλλου, φαίνεται πως οι millennials εκτιμούν περισσότερο τη "χρήση" από την "ιδιοκτησία" ενώ προτιμούν να αποφεύγουν υποχρεώσεις που ροκανίζουν το χρόνο και τα χρήματά τους, όπως το service ή η ασφάλεια αυτοκινήτου. 

  Επιπλέον, αυτή η γενιά λατρεύει την τεχνολογία – ή, πιο σωστά, δεν μπορεί να φανταστεί την καθημερινότητά της χωρίς την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Το leasing δίνει στους millennials τη δυνατότητα να απολαύσουν ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η αυτοκινητοβιομηχανία πχ. ενσωματωμένο GPS, Wi-Fiκλπ, και όταν τελειώσει η μίσθωση να επιστρέψουν το αυτοκίνητο, να το αγοράσουν (αν τα οικονομικά τους το επιτρέπουν) ή, απλά, να το αντικαταστήσουν με το επόμενο αυτοκίνητο του πόθου τους. Επιπλέον, καθώς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε σχέση με το περιβάλλον και αντιλαμβάνονται πόσο επηρεάζεται από τις εκπομπές ρύπων, έτσι στρέφονται ολοένα και περισσότερο στα "πράσινα" ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα οποία μέσω του leasing γίνονται πιο προσιτά. 

  πιν


   

  Είτε διαβάζετε αυτό το post ως millennial είτε ως babyboomer, αν αναγνωρίζετε στο leasing την ευκαιρία που ψάχνατε, ρίξτε μια ματιά στα Special Deals της LeasePlan που συνεχώς ανανεώνονται αλλά και στις επετειακές προτάσεις με αφορμή τα 15 χρόνια της εταιρείας. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων