Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 20-Νοε-2018 10:30

  Quest: Εξαγορά 7 φωτοβολταϊκών σταθμών έναντι €4,32 εκατ.

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Quest: Εξαγορά 7 φωτοβολταϊκών σταθμών έναντι €4,32 εκατ.

  Στην εξαγορά επτά φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας προχώρησε η θυγατρική εταιρεία της Quest Συμμετοχών Α.Ε, Quest Ενεργειακή Κτηματική ΑΕΒΕ. 

  Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, το τίμημα της εξαγοράς ανήλθε σε 4,32 εκατ. ευρώ ενώ ταυτόχρονα ανελήφθη και συνολικός καθαρός δανεισμός των εταιρειών ύψους ευρώ 11,7 εκατ.. Οι σταθμοί βρίσκονται σε βιομηχανική περιοχή της Βορείου Ελλάδος και ο καθένας  είναι ισχύος 1 ΜW.

  Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει: 

  Η "Quest Συμμετοχών Α.Ε." ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η κατά 100% θυγατρική της εταιρεία "Quest Ενεργειακή Κτηματική Α.Ε.Β.Ε."  προχώρησε στις 19 Νοεμβρίου 2018, στην εξαγορά επτά φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 1ΜW έκαστος οι οποίοι βρίσκονται σε ΒΙ.ΠΕ της Βορείου Ελλάδος.  

  Το τίμημα εξαγοράς για το σύνολο των εταιρειών φορέων των έργων (7MW), ανέρχεται σε τέσσερα εκατομμύρια τριακόσιες είκοσι χιλιάδες ευρώ (4.320.000 ευρώ), ενώ ταυτόχρονα ανελήφθη και συνολικός καθαρός δανεισμός των εταιρειών ύψους ευρώ 11,7 εκατ.

  Μετά την εξαγορά αυτή, η συνολική ισχύς των εν λειτουργία φωτοβολταϊκών σταθμών της  "Quest Ενεργειακή Κτηματική Α.Ε.Β.Ε." και των θυγατρικών της  ανέρχεται σε 12,7MW.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων