Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 15-Νοε-2018 15:58

  Πιστοποιήσεις ποιότητας της Βergmann Kord από την Swiss Approval

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Πιστοποιήσεις ποιότητας της Βergmann Kord από την Swiss Approval

  Τα Πιστοποιητικά Ποιότητας BS EN 15224:2016 και Επιτυχούς Αξιολόγησης Ετήσιας Επιτήρησης κατά ISO 9001:2015 παρέλαβε η Bergmann Kord από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης Swiss Approval International, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε κενρτικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

  Στην εκδήλωση χαιρετισμούς απηύθυναν ο διευθυντής εκδόσεων της Βοussias Communications, Δημήτρης Κορδεράς, o χειρούργος-ογκολόγος και επιστημονικός διευθυντής της Bergmann Kord, δρ. Χρήστος Χρηστάκης, o μαιευτήρας-γυναικολόγος, αντιπρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ και της Ελιτούρ, δρ. Αντώνης Βλαχούσης, ο γενικός διευθυντής της Bergmann Γερμανίας, Faik Unuvar και η ιδρύτρια μαι μέλος διοίκησης Focus Bari, συν-ιδρύτρια e-satisfaction, Business Coach & Mentor, συγγραφέας Ξένια Κούρτογλου.

  Όλοι οι ομιλητές επισήμαναν την πολύ μεγάλη σημασία της απόκτησης αυτών των δύο πιστοποιήσεων από τη Bergmann Kord, που -όπως τόνισαν- αποδεικνύει έμπρακτα την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει διαχρονικά, καθώς και την εξαιρετική επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση των στελεχών της.

  Ο γενικός διευθυντής της Bergmann Kord, Βαρδής Κορδεράς, μεταξύ άλλων, ανέφερε: "Οι νέες πιστοποιήσεις έρχονται να προστεθούν σε μία σειρά πολύ θετικών εξελίξεων για τη Bergmann Kord, η οποία το 2019 συμπληρώνει 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη χώρα μας. Οι συνεργασίες μας στο εξωτερικό, με Γερμανία, Αυστρία και Ιταλία βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ο ιατρικός τουρισμός, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας Bergmann Kord, σε αποτελέσματα και προώθηση, αποδίδει σε υψηλό βαθμό. Tέλος, βρισκόμαστε σε φάση ανάπτυξης σε Ελλάδα, Ευρώπη και Ασία, ενώ σημαντικές εταιρείες του εξωτερικού μάς προσεγγίζουν για να συνεργαστούμε λόγω της φήμης και του επαγγελματισμού μας".

  Εκ μέρους της Swiss Approval, που διηνήργησε την πιστοποίηση, μίλησε η διευθύνουσα σύμβουλος, Αγγελική Κατσάπη, η οποία υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι το πιστοποιημένο σύστημα εξασφαλίζει την ποιότητα των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών και την ασφάλεια των ασθενών.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων