Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 07-Νοε-2018 10:23

  Alpha Trust Ανδρομέδα: Στις 28/11 η Γ.Σ. για μείωση μετοχικού κεφαλαίου

  Alpha Trust Ανδρομέδα: Στις 28/11 η Γ.Σ. για μείωση μετοχικού κεφαλαίου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Trust Ανδρομέδα θα τεθεί μεταξύ άλλων προς συζήτηση και ψήφιση στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου. 

  Ειδικότερα η ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρει: 

  Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρίας καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων την 28η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09.30 π.μ., στα γραφεία της Εταιρίας Τατοΐου 21 στην Κηφισιά, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1.    Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με σκοπό τη διαγραφή ιδίων μετοχών δια της ακυρώσεως αυτών και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της.

  2.    Μεταβολή της διάρκειας της Εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού της.

  3.    Διάφορες ανακοινώσεις.

  Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας, για το σύνολο ή για ορισμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε:

  -        Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 10η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.30 π.μ. στα γραφεία της Εταιρίας Τατοΐου 21, στην Κηφισιά.

  -        Β' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 21η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09.30 π.μ. στα γραφεία της Εταιρίας Τατοΐου 21, στην Κηφισιά.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ