Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 05-Νοε-2018 15:12

  Παράταση στην κατάθεση προσφορών για το Esperia Palace​​​​​​​

  Παράταση στην κατάθεση προσφορών για το Esperia Palace​​​​​​​
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Παρατείνεται μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την υποβολή φακέλων συμμετοχής για το Εsperia Palace.

  Οι προσφορές για τη μίσθωση του εννιαώροφου κτιρίου επί των οδών Σταδίου 22 και Εδουάρδου Λω ήταν αρχικά προγραμματισμένο να υποβληθούν έως τις 7 Νοεμβρίου.

  Το ακίνητο προκηρύσσεται από τον ΕΦΚΑ με προδιαγραφές ξενοδοχείων διεθνούς αλυσίδας 5 αστέρων. Ο ανάδοχος που θα αναδειχθεί από το διαγωνισμό, όπως αναφερόταν στην προκήρυξη του διαγωνισμού, καλείται να προβεί σε εκτέλεση εργασιών επισκευής και εκσυγχρονισμού του ακινήτου, ελάχιστου ύψους 10,5 εκατ. ευρώ.

  O διαγωνισμός θα είναι πλειοδοτικός και ανάδοχος θα αναδειχθεί το σχήμα που -εφόσον πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό -θα προσφέρει το υψηλότερο μηνιαίο μίσθωμα. Το ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα, το οποίο θα αποτελέσει βάση για τη διεξαγωγή της πλειοδοσίας του διαγωνισμού θα είναι 54,210 ευρώ, που περιλαμβάνει το σύνολο του ακινήτου και τον υπάρχοντα εξοπλισμό.

  Οι προσφορές θα είναι κλειστές. Ο χρόνος εκμίσθωσης του ακινήτου καθορίζεται σε 30 έτη, με δικαίωμα παράτασης για 10 ακόμα έτη με συμφωνία των δύο μερών.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ