Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 30-Οκτ-2018 07:57

  Πληροφορίες για προσφορά και από τον Antenna για τη Forthnet

  Πληροφορίες για προσφορά και από τον Antenna για τη Forthnet
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην κατάθεση δεσμευτικής προσφοράς προχώρησε, σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, ο όμιλος Antenna, στο πλαίσιο του διαγωνισμού για την απόκτηση του ποσοστού και των δανείων που κατέχουν οι πιστώτριες τράπεζες (Πειραιώς, Alpha και Εθνική) στη Forthnet, Προσώρας ωστόσο, την κατάθεση προσφοράς επιβεβαιώνουν μόνο οι Vodafone/Wind.

  Όπως ανέφερε το Capital.gr την Παρασκευή, κατά την εκπνοή της σχετικής προθεσμίας, υπήρξε επιβεβαίωση για την κατάθεση προσφοράς μόνο για την πλευρά Vodafone/Wind, χωρίς να προκύπτει επισήμως αντίστοιχη πρόταση από τον όμιλο Αντέννα.

  Στελέχη του ομίλου Ant1 δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν καν την ύπαρξη ή μη προσφοράς μέχρι και χθες το απόγευμα. Χωρίς σαφή εικόνα βρισκόταν και οι όμιλοι των Wind και Vodafone που ανέμεναν ενημέρωση από τους συμβούλους και τις τράπεζες.

  Με επιβεβαιωμένη μόνο την προσφορά των Vodafone/Wind, νεότερες, ωστόσο, πληροφορίες από τραπεζικές πηγές που βρίσκονται κοντά στη διαδικασία,  ανέφεραν σήμερα το πρωί πως ο σύμβουλος του διαγωνισμού έχει στα χέρια του και την προσφορά του Antenna Group. Εφόσον επιβεβαιωθούν και αρμοδίως οι πηγές αυτές, ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί με την αξιολόγηση των δύο προσφορών, διαδικασία που αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

  Στη συνέχεια, σύμβουλοι και τράπεζες θα αποφασίσουν κατά πόσον οι προτάσεις που έχουν στα χέρια τους είναι ικανοποιητικές και, εάν ναι, θα προχωρήσουν σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή που προκρίνουν. Όλα δείχνουν, ωστόσο, πως η διαδικασία (που ήδη έχει λάβει αρκετές παρατάσεις) θα παραμείνει μακρά.

  Ν. Χρυσικόπουλος

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων