11:35 09/09
Mega συμφωνία - ορόσημο για τον κλάδο της εξόρυξης: Η Anglo American συγχωνεύεται με την Teck Resources
Δημιουργούν έναν "γίγαντα" 53 δισ. δολ.. Από τα μεγαλύτερα deals στον μεταλλευτικό κλάδο εδώ και πάνω από μια 10ετία.
Με ρυθμό 9,2% αναμένεται να αυξηθούν κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2007 τα καθαρά κέρδη του ομίλου Τιτάν φτάνοντας σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών τις οποίες επικαλείται η Eurobank Securities, στα 84,5 εκατ. ευρώ από 77,4 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα.
Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, οι ενοποιημένες πωλήσεις του ομίλου αναμένεται να διαμορφωθούν στα 441,6 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 2,6%, ενώ τα EBITDA εκτιμάται ότι θα ανέλθουν στα 142 εκατ. ευρώ.
Οι προβλέψεις της Eurobank Sec. είναι πιο συντηρητικές και τοποθετούν τα καθαρά κέρδη στα 76 εκατ. ευρώ, τα λειτουργικά στα 130 εκατ. ευρώ και τα έσοδα του ομίλου στα 426 εκατ. ευρώ.