Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 26-Οκτ-2018 18:17

  Folli follie: Νέα αναβολή της Γενικής Συνέλευσης

  Folli follie: Νέα αναβολή της Γενικής Συνέλευσης
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Νέα αναβολή της Επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη, 30 Οκτωβρίου, προανήγγειλε η Folli Follie. O λόγος της αναβολής, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι η μη ολοκλήρωση της σύνταξης των αναθεωρημένων ετήσιων εταιρικών και ενοποιημένων χρηματοοικονομικών καταστάσεών της διαχειριστικής χρήσης 1/1/2017 – 31/12/2017.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

  Η Folli-Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία (η "Εταιρεία"), παρέχει στο επενδυτικό κοινό την ακόλουθη ενημέρωση.

  Αναφορικά με την επικείμενη Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας μας, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 30/10/2018, ανακοινώνεται στο επενδυτικό κοινό ότι η σύνταξη των αναθεωρημένων ετήσιων εταιρικών και ενοποιημένων χρηματοοικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας της διαχειριστικής χρήσεως 1/1/2017 – 31/12/2017 δεν έχει ολοκληρωθεί, ως εκ τούτου, κατά την επικείμενη συνεδρίαση αναμένεται να αποφασισθεί η αναβολή τόσο της συζήτησης όσο και της λήψης σχετικής αποφάσεως από τους μετόχους. Η Εταιρεία, αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίασης, θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση αναφορικά με την ακριβή ημερομηνία της αναβολής.

  Η παρούσα ανακοίνωση εκδίδεται σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014, αναφορικά με την υποχρέωση του εκδότη για την δημοσιοποίηση των προνομιακών πληροφοριών που τον αφορούν.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων