Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 24-Οκτ-2018 16:58

  Πράσινο φως από το KΕΣΥΠΟΘΑ για το Cambas project

  Πράσινο φως από το KΕΣΥΠΟΘΑ για το Cambas project
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Δημήτρη Δελεβέγκου

  Το πράσινο φως για την υλοποίηση της μικτής χρήσης ανάπτυξης Cambas project που σχεδιάζει η Reds σε επιφάνεια 315 στρεμμάτων στην έκταση του παλιού οινοποιείου Καμπά στην Κάντζα έδωσε, σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ). 

  Ειδικότερα, το ΚΕΣΥΠΟΘΑ προχώρησε στη διατύπωση θετικής γνωμοδότησης για το σχέδιο προεδρικού διατάγματος για την πολεοδόμηση της περιοχής. Τη θετική γνωμοδότηση του ΚΕΣΥΠΟΘΑ αναμένεται να ακολουθήσει η επεξεργασία από το Συμβούλιο της Επικρατείας του Προεδρικού Διατάγματος για τους όρους πολεοδόμησης της επένδυσης, ύψους 220 εκατ. ευρώ, που θα υλοποιήσει η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Reds.

  Hub γραφείων

  Η ανάπτυξη φιλοδοξεί να αποτελέσει γραφειακό hub υψηλών προδιαγραφών, προσελκύοντας μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Τα επενδυτικά σχέδια προβλέπουν την ανάδειξη των ιστορικών διατηρητέων κτιρίων, αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος της ανάπτυξης την οποία η Reds φιλοδοξεί να μετατρέψει σε υπερτοπικό επιχειρηματικό, εμπορικό και τουριστικό προορισμό.

  Το έργο θα διαθέτει επιφάνεια 132.815 τετραγωνικά μέτρα, από τα οποία οι ανοιχτοί χώροι θα είναι 53.115 τ.μ. και η δομήσιμη επιφάνεια θα είναι 79.700 τ.μ. Από αυτά σε 30.000 – 40.000 τ.μ. θα αναπτυχθούν χώροι γραφείων, με την υπόλοιπη ανάπτυξη να διαθέτει κινηματογραφικές αίθουσες, καταστήματα, καφέ, εστιατόρια, χώρους αναψυχής, χώρους πολιτιστικών χρήσεων και ξενοδοχείο.

  Ακόμη τα σχέδια περιλαμβάνουν και την υλοποίηση μουσείου οινοποιίας που θα αναδεικνύει την ιστορία του χώρου.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ