Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 18-Οκτ-2018 16:42

  Τρ. Πειραιώς: Ο Θάνος Ψαθάς νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ETBA

  Τρ. Πειραιώς: Ο Θάνος Ψαθάς νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ETBA
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο κ. Θάνος Ψαθάς αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε. του ομίλου Πειραιώς, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας. Σύμφωνα με τη σχετικη ανακοίνωση, άμεσος στόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητάς της ΕΤΒΑ και η συνέχιση των σημαντικών έργων που έχουν ήδη ξεκινήσει.

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Ψαθάς αναλαμβάνει επικεφαλής της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. μετά από εξαετή θητεία (2012-2018) ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Piraeus Bank Romania. Στον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς εργάζεται από το 2008, ως Γενικός Διευθυντής. Πριν την ένταξή του στο δυναμικό του Ομίλου, ο κ. Ψαθάς είχε εργαστεί στις ελεγκτικές εταιρείες Ernst & Young και Arthur Andersen.

  Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. δήλωσε: "Με μεγάλη χαρά αναλαμβάνω τον ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Στόχος μας είναι να κάνουμε την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. την κορυφαία εταιρεία διαχείρισης οργανωμένων υποδοχέων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, οικονομικά υγιή, κερδοφόρο, περιβαλλοντικά υπεύθυνη και καινοτόμο ως προς τις υπηρεσίες που παρέχει, σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας".
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων