Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 15-Οκτ-2018 20:31

  Δύο οι υποψήφιοι επενδυτές για το Ντυνάν

  Δύο οι υποψήφιοι επενδυτές για το Ντυνάν
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:55

  Δύο είναι οι δεσμευτικές προσφορές που κατατέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, για την απόκτηση του Ερρίκος Ντυνάν, εκ των οποίων η μια φέρεται να προέρχεται από το ίδρυμα Ωνάση, ενώ η δεύτερη από fund εξωτερικού.

  Η προθεσμία για την υποβολή των προσφορών στο διαγωνισμό που τρέχει η Τράπεζα Πειραιώς έληγε σήμερα το απόγευμα.

  Οι προσφορές θα ανοίξουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Η PricewaterhouseCoopers που λειτουργεί ως σύμβουλος πώλησης θα αξιολογήσει τις δεσμευτικές οικονομικές προσφορές και ακολούθως θα κάνει την εισήγησή της στην τράπεζα Πειραιώς. Στη συνέχεια είτε θα ζητηθεί βελτιωτική προσφορά, είτε θα ανακηρυχθεί προτιμητέος επενδυτής, είτε τέλος ο διαγωνισμός θα κηρυχθεί άγονος σε περίπτωση που το τίμημα δεν κριθεί μη ικανοποιητικό. 

  Η Πειραιώς από την πλευρά της φαίνεται να επιδιώκει ένα τίμημα κοντά στα 80 εκατ. ευρώ.

  Σε σχετική ανακοίνωση η Τράπεζα Πειραιώς αναφέρει τα εξής:
  "Η Τράπεζα Πειραιώς A.E. ανακοινώνει ότι σήμερα, 15 Οκτωβρίου 2018, ολοκληρώθηκε η φάση των δεσμευτικών προσφορών στο πλαίσιο της της διαγωνιστικής διαδικασίας για την πώληση του 100% των μετοχών της θυγατρικής της εταιρείας "Ημιθέα Α.Ε.", η οποία κατέχει και λειτουργεί το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.

  Θα ακολουθήσει η διαδικασία αξιολόγησης από την Τράπεζα σε συνεργασία με την PwC, χρηματοοικονομικό σύμβουλο της πώλησης, όπως προβλέπεται από τους όρους της σχετικής διαδικασίας, προκειμένου η Τράπεζα να λάβει την τελική της απόφαση."

  Β. Κουρλιμπίνη

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων