Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 11-Οκτ-2018 13:03

  J&P-ΑΒΑΞ: Οι εξελίξεις με την J&P Overseas δεν επηρεάζουν ουσιωδώς εργασίες και προοπτικές

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  J&P-ΑΒΑΞ: Οι εξελίξεις με την J&P Overseas δεν επηρεάζουν ουσιωδώς εργασίες και προοπτικές

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 14:41

  Δεν αναμένεται να επηρεάσει ουσιωδώς τις υφιστάμενες εργασίες και τις μελλοντικές προοπτικές της J&P-ΑΒΑΞ η κατάθεση αίτησης από πλευράς J&P (Overseas) Limited για υπαγωγή της τελευταίας σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ελλείμματα και τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει.

  Αυτό αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση της J&P-ΑΒΑΞ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την κυπριακή κατασκευαστική.

  Ειδικότερα, σχετικά με την αίτηση για υπαγωγή της J&P (Overseas) Limited σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ελλείμματα και τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει, η J&P ABAΞ με ανακοίνωσή της σημειώνει:

  H αναφερόμενη εξέλιξη δεν αναμένεται να επηρεάσει ουσιωδώς τις υφιστάμενες εργασίες και μελλοντικές προοπτικές της. Οι σχέσεις μεταξύ της J&P-ΑΒΑΞ και J&P (Overseas) Limited περιορίζονται αποκλειστικά σε συγκεκριμένες συνεργασίες σε κατασκευαστικές κοινοπραξίες στην περιοχή του Αραβικού Κόλπου για τις οποίες λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα σε συνεργασία με τις αντίστοιχες τράπεζες και πελάτες, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εκτέλεση των σχετικών συμβολαίων.

  Η εγκριθείσα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της J&P-ΑΒΑΞ δεν επηρεάζεται και συνεχίζεται απρόσκοπτα".

  Υπενθυμίζεται ότι από το βράδυ της Τετάρτης το ΑΜΠΕ, επικαλούμενο πληροφορίες της τηλεόρασης του Alpha Κύπρου, ανέφερε ότι τίθεται υπό καθεστώς διαχείρισης μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κατασκευαστικό τομέα, με δραστηριότητες σε Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό. 

  Το πρακτορείο σημείωνε ακόμη πως ο όμιλος J&P εργοδοτεί πέραν των 18.000 ατόμων σε Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς κατείχε εξέχουσα θέση στον κατασκευαστικό τομέα αραβικών χωρών, με την ανάληψη και εκτέλεση μεγάλων έργων.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων