Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 05-Οκτ-2018 16:16

  Unibios: Σε επαναληπτική ΓΣ στις 19 Οκτωβρίου η απόφαση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

  Unibios: Σε επαναληπτική ΓΣ στις 19 Οκτωβρίου η απόφαση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην Β΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της 19ης Οκτωβρίου θα ληφθεί τελικώς η απόφαση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Unibios, καθώς και για άλλα ζητήματα ημερήσιας διάταξης, όπως αποφάσισε η Α' Επαναληπτική ΓΣ.

  Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, "στην Φυλή Αττικής σήμερα, ημέρα Παρασκευή 5η Οκτωβρίου 2018 και ώρα 14:00 συγκλήθηκε στην έδρα της εταιρίας στο ΒΙΟΠΑ Aνω Λιοσίων, 1η και 18η Οδός, η υπό του Διοικητικού Συμβουλίου προσκληθείσα Α Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας, στην οποία παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι αντιπροσώπου μέτοχοι κύριοι 1.547.701 μετοχών με δικαίωμα ψήφου επί συνόλου 3.125.463 μετοχών, ήτοι 49,52% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Αφού συγκροτήθηκε σε σώμα η Γενική Συνέλευση διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη αυξημένη πλειοψηφία για να συζητηθεί το πρώτο θέμα της ημερησίας διάταξης που αφορά σε Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Ακολούθως η Συνέλευση συζήτησε τα επόμενα θέματα.

  O Πρόεδρος όμως με την ιδιότητα του ως μετόχου κατόχου μετοχών που υπερβαίνουν το ένα εικοστό του μετοχικού κεφαλαίου ζήτησε να αναβληθεί η λήψη αποφάσεων και για τα υπόλοιπα θέματα ώστε να συμπέσει με την Β Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα όπως έχει αποφασισθεί στις 19 Οκτωβρίου 2018 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα (14:00). Με την πρόταση αυτή συμφώνησαν και όλοι οι παρευρισκόμενοι μέτοχοι, θεωρώντας ότι είναι καλύτερα να συζητηθούν τα θέματα αυτά συγχρόνως. Κατόπιν τούτων  η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνεδριάσει σε Β Επαναληπτική συνεδρίαση  όπως έχει ήδη προσκληθεί στις 5-10-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 στην έδρα της στο ΒΙΟΠΑ Aνω Λιοσίων, 1η και 18η οδός και θα ληφθούν αποφάσεις για όλα τα θέματα της ημερησίας διάταξης".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων