Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 02-Οκτ-2018 13:19

  Ακρίτας: ΑΜΚ στην έκτακτη γ.σ. της 23ης Οκτωβρίου

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Ακρίτας: ΑΜΚ στην έκτακτη γ.σ. της 23ης Οκτωβρίου

  Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα συζητήσει, μεταξύ άλλων, η έκτακτη γενική συνέλευση της Ακρίτας που θα λάβει χώρα την 23η Οκτωβρίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 11 π.μ. στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην Αλεξανδρούπολη.

  Αναλυτικά, τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

  Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας α) με την καταβολή μετρητών συνολικού ύψους 12,793 εκατ. ευρώ και την έκδοση προνομιούχων μετοχών ονομαστικής αξίας  ενός (1) ευρώ εκάστη, χωρίς δικαίωμα ψήφου, με δικαίωμα μετατροπής τους σε κοινές  ονομαστικής αξίας ενός (1) ευρώ € εκάστη και β) με την κεφαλαιοποίηση δανειακών υποχρεώσεων της εταιρίας 6,601 εκατ. ευρώ με την έκδοση προνομιούχων ονομαστικών χωρίς δικαίωμα ψήφου μετοχών, αξίας ενός (1) ευρώ εκάστη, με δικαίωμα μετατροπής τους σε κοινές, και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

  Η ανωτέρω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου προτείνεται να πραγματοποιηθεί με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων σύμφωνα με την Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου που παρατίθεται κατωτέρω.

  Έγκριση της Έκθεσης του Δ.Σ προς την Γενική Συνέλευση σύμφωνα με τα άρθρα 13 παρ. 10 ΚΝ 2190/1920 και 9 παρ. 1 Ν. 3016/2002.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων