Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 27-Σεπ-2018 15:56

  Diversa: ΕΓΣ στις 19/10 για πιθανή αλλαγή ή προσθήκη σκοπού και δραστηριότητας

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της DIVERSA AEBE θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την πιθανή αλλαγή ή προσθήκη σκοπού και δραστηριότητας της εταιρείας, την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την πιθανή απόσχιση κλάδου.

  Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, σήμερα την 27η Σεπτεμβρίου του έτους 2018 το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας "DIVERSA A.E.B.E.” ορίζει ως ημέρα συγκλήσεως της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας, την 19η Οκτωβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 μ.μ. στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην Αθήνα και επί της οδού Κρατίνου αριθμός 11, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων: 

  Θέματα Ημερήσιας Διάταξης: 

  1. Πιθανή αλλαγή ή προσθήκη σκοπού και δραστηριότητας της εταιρείας

  2. Έγκριση των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου που πάρθηκαν μέχρι και της παρούσης Γενικής Συνελεύσεως

  3. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 

  4. Πιθανή απόσχιση κλάδου – δημιουργία θυγατρικής ORA-ORA 

  5. Παραγραφή απαιτήσεων λόγω παρέλευσης πενταετίας 

  6. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις

  Στη Γενική Συνέλευση μπορούν να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν όλοι ανεξαιρέτως οι μέτοχοι της Εταιρίας, είτε αυτοπροσώπως, είτε δια αντιπροσώπου. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από τον ίδιο βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρία μαζί με τα τυχόν πληρεξούσια αντιπροσώπευσης, στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων, Κρατίνου 11, 105 52 Αθήνα (τηλ. 210 52 42 195, fax. 210 52 44 681), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Σε περίπτωση που δεν έχει οριστεί χειριστής και οι μετοχές τηρούνται σε ειδικό λογαριασμό, η βεβαίωση δέσμευσης μετοχών θα χορηγείται από τη Διεύθυνση Εκκαθάρισης, Διακανονισμού & Καταχώρησης της Ε.Χ.Α.Ε. Συμμετοχών (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών). 

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων