Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 26-Σεπ-2018 20:17

  Τέρνα Ενεργειακή: Έκτακτη Γ.Σ. στις 18/10 για επιστροφή μετρητών στους μετόχους

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Τέρνα Ενεργειακή: Έκτακτη Γ.Σ. στις 18/10 για επιστροφή μετρητών στους μετόχους

  Έκτακτη γενική συνέλευση, με θέμα, μεταξύ άλλων, την επιστροφή μετρητών στους μετόχους, συγκαλεί η Τέρνα Ενεργειακή. 

  Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου, στις 9.30 το πρωί στην έδρα της εταιρείας επί της Λεωφ. Μεσογείων 85 στην Αθήνα.

  Η ανακοίνωση της εταιρείας:

  Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και τον διακριτικό τίτλο "ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε." με την από 25.09.2018 απόφαση του, καλεί τους Μετόχους της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 18.10.2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:30 π.μ., στην έδρα της Εταιρείας, επί της Λεωφ. Μεσογείων αρ. 85 στην Αθήνα, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

  Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και ταυτόχρονη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με επιστροφή μετρητών στους Μετόχους με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής. Τροποποίηση της παρ. 1 του άρθρου 5 του Καταστατικού

  Ανακοίνωση αντικατάστασης μέλους Δ.Σ.

  Έγκριση συμβάσεων κατά το άρθρο 23α του ΚΝ2190/20

  Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί του θέματος της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 29.10.2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:30 π.μ. στον ίδιο χώρο.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων