Η επέκταση του σκοπού της εταιρείας στην παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ και η παράταση της διάρκειας της κατά 25 έτη, προβλέπονται, μεταξύ άλλων, στις τροποποιήσεις του καταστατικού της εταιρείας που θα προταθούν στην Β επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της 30 Ιουλίου.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας σχετικά με την προτιθέμενη τροποποίηση των άρθρων 3, 4 και 13 του καταστατικού της εταιρείας στην Β Επαναληπτική Γενική Συνέλευση η οποία θα γίνει στης 30 Ιουλίου 2007 :
- Στο άρθρο 3 του καταστατικού της εταιρείας όπου αναφέρεται ο σκοπός της θα προστεθεί και νέα παράγραφος ζ: Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.
- Στο άρθρο 4 του καταστατικού της εταιρείας μας όπου αναφέρεται η διάρκειά της θα προστεθεί: Παράταση της διάρκειας της εταιρείας κατά 25 έτη από της λήξεως της, ήτοι μέχρι της 27ης Αυγούστου 2048.
- Στο άρθρο 13 του καταστατικού της εταιρείας σχετικά με τις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας: Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας δύναται να συνεδριάζει πέραν της έδρας στον Πειραιά και των εγκαταστάσεων της στο Βόλο και σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελληνικής Επικράτειας.