Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 20-Ιουλ-2018 11:31

  Συμφωνία ΕΤΕπ - ΕΤΕ ύψους 50 εκατ. ευρώ για χρηματοδότηση ΜμΕ

  Συμφωνία ΕΤΕπ - ΕΤΕ ύψους 50 εκατ. ευρώ για χρηματοδότηση ΜμΕ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συμφωνία συνεργασίας ύψους 50 εκατ. ευρώ, υπέγραψαν η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και η Εθνική Leasing, με σκοπό τη χρηματοδότηση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. 

  Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας, η Εθνική Leasing είναι η εταιρεία Χρηματοδοτικής Μίσθωσης του Ομίλου της ETE, και απευθύνεται σε επιχειρήσεις ενεργές σε κάθε τομέα της οικονομικής δραστηριότητας, με έμφαση στη βιομηχανία, βιοτεχνία, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, εμπόριο, υπηρεσίες και κατασκευές, προσφέροντας λύσεις στα επενδυτικά σχέδια των πελατών της.
   
  Η συμφωνία αναμένεται να δημιουργήσει νέες προοπτικές στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και να διευκολύνει την πρόσβαση τους στη χρηματοδότηση, προσφέροντάς τους ευνοϊκότερους όρους τιμολόγησης.
   
  Η συμφωνία συνεργασίας επίσης περιλαμβάνει επιπλέον τιμολογιακά κίνητρα για όσες επιχειρήσεις υποστηρίζουν την απασχόληση των νέων στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας της ΕΤΕπ "Απασχόληση για Νέους", προκειμένου να προσλάβουν νέους εργαζομένους, ηλικίας έως 25 ετών.
   
  Η συμφωνία μεταξύ ΕΤΕπ, ΕΤΕ και Εθνική Leasing εμπλουτίζει τις επιλογές πιστοδοτικών προϊόντων τα οποία προσφέρει ο Όμιλος της ETE και ενισχύει την επιτυχημένη συνεργασία της ΕΤΕ με την ΕΤΕπ, καταλήγει η ανακοίνωση. 
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ