Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 11-Ιουλ-2018 13:45

  Newsphone: Στις 27/8 η πληρωμή του μερίσματος

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις 27 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η καταβολή του μερίσματος της εταιρείας "Ειδησεοφωνική Ελλάς - Newsphone".

  Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση, το μικτό μέρισμα ανέρχεται στο ποσό των 0,003362 ευρώ ανά μετοχή.

  Μετά την παρακράτηση φόρου ποσοστού 15%, το καθαρό πληρωτέο μέρισμα ανέρχεται σε 0,002858 ευρώ ανά μετοχή.

  Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος μερίσματος ορίσθηκε η 20/08/2018.

  Δικαιούχοι του μερίσματος χρήσης  2017, είναι οι εγγεγραμμένοι μέτοχοι της εταιρείας στα αρχεία του Ελληνικού Κεντρικού Αποθετηρίου Τίτλων  (ΕΛ.Κ.Α.Τ.) κατά την 21/08/2018.

  H καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την 27/08/2018 από την πληρώτρια τράπεζα EUROBANK ERGASIAS ως ακολούθως:

  1. Μέσω των χειριστών των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. (τράπεζες, θεματοφύλακες και χρηματιστηριακές εταιρείες),  σύμφωνα  με την παράγραφο 4.1.3.4 του Κανονισμού του Χ.Α. και του άρθρου 39 του Κανονισμού Λειτουργίας του Σ.Α.Τ.,  για τους μετόχους εκείνους, οι οποίοι έχουν εξουσιοδοτήσει τους χειριστές τους για την είσπραξη των μερισμάτων.

  2. Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της πληρώτριας Τράπεζας "EUROBANK ERGASIAS Α.Ε." για όσους εκ των μετόχων δεν έχουν παράσχει ή έχουν ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότηση προς  τους  χειριστές τους για την είσπραξη μερίσματος κατά τα ειδικότερων οριζόμενα στον Κανονισμό Λειτουργίας του Σ.Α.Τ. ή έχουν τις μετοχές τους στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας τους.

  3. Με κατάθεση στο Διεθνή Αριθμό Τραπεζικού Λογαριασμού (ΙΒΑΝ), όπου ο επενδυτής έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να εισπράττει τα διανεμόμενα ποσά σύμφωνα με το άρθρο 13 του Κανονισμού Λειτουργίας Σ.Α.Τ. και την υπ' αριθ. 6 Απόφαση του Δ.Σ. της ATHEXCSD, όπως ισχύουν, για τους επενδυτές που δεν επιθυμούν να τα εισπράττουν μέσω των χειριστών τους. Αφορά μόνο επενδυτές που έχουν δηλώσει ΙΒΑΝ στην πληρώτρια τράπεζα "EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.".

  Η είσπραξη του μερίσματος από τους δικαιούχους για την παραπάνω υπό 2 περίπτωση πραγματοποιείται με  την γνωστοποίηση του Κ.Α.Μ.Ε. (Κωδικός Αριθμός Μερίδας Επενδυτή στο Σ.Α.Τ.) και την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω νόμιμα εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου τους, σε οιοδήποτε κατάστημα της ως άνω πληρώτριας Τράπεζας (στην περίπτωση αυτή θα προσκομίζονται και σχετικά έγγραφα εξουσιοδότησης με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής του εκάστοτε δικαιούχου).

  Μετά την 31/12/2018 η πληρωμή του μερίσματος θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της Εταιρείας επί της Λ. Θησέως 280, Καλλιθέα, Αττικής.

  Επιπρόσθετα, τα στοιχεία επικοινωνίας της πληρώτριας Τράπεζας "EUROBANK ERGASIAS Α.Ε." είναι τα ακόλουθα: Υποδιεύθυνση Domestic Markets Custody Operations, Τμήμα Corporate Actions, Ιωλκού 8 & Φιλικής Εταιρείας, 14234 Νέα Ιωνία, τηλέφωνα επικοινωνίας  210-35.22.085 και 210-35.22.284

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων