Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 10-Ιουλ-2018 10:46

  Υγεία: Υπεγράφη η συμφωνία πώλησης θυγατρικής της στην Αλβανία

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Υγεία: Υπεγράφη η συμφωνία πώλησης θυγατρικής της στην Αλβανία

  Την υπογραφή συμφωνητικού πώλησης μετοχών μετοχών με την "AMERICAN HOSPITAL SH.A.", που εδρεύει στα Τίρανα Αλβανίας για την πώληση του συνολικού ποσοστού (100%) των μετοχών που κατέχει η Υγεία στην θυγατρική της "HYGEIA HOSPITAL TIRANA" (HHT), ανακοίνωσε η εταιρεία. 

  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο αγοραστής αναλαμβάνει υποχρεώσεις του ΗΗΤ συνολικού ύψους 29,5 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των μακροπρόθεσμων δανειακών υποχρεώσεων συνολικού ύψους 19 εκατ. ευρώ περίπου καθώς επίσης και υποχρεώσεων προς εταιρείες του Ομίλου ΥΓΕΙΑ συνολικού ύψους 2,5 εκατ. ευρώ περίπου).

  Το τίμημα της Συναλλαγής θα υπολογισθεί με την μέθοδο συμψηφισμού καθαρών υποχρεώσεων κατά το χρόνο ολοκλήρωσης της Συναλλαγής και θα χρησιμοποιηθεί στο σύνολό του για την απομείωση του τραπεζικού δανεισμού της Εταιρείας. Αναφορικά με την ολοκλήρωση της Συναλλαγής, η Εταιρεία θα προβεί σε ανακοίνωση, για την  ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

  Η ολοκλήρωση της Συναλλαγής τελεί υπό την αίρεση εγκρίσεως της Επιτροπής Ανταγωνισμού Αλβανίας και άλλων συνήθων για αντίστοιχες συναλλαγές αιρέσεων.

  Μετά την συγκεκριμένη πράξη ο όμιλος ΥΓΕΙΑ αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά τους δείκτες ρευστότητας και δανεισμού.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων