Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 06-Ιουλ-2018 17:43

  Η Foodlink μπαίνει στο Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο

  Η Foodlink μπαίνει στο Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το πρώτο M.o.U., μεταξύ της ένωσης εταιριών ETBA-BIΠΕ Α.Ε – GOLDAIR CARGO ΑΕ και της εταιρείας FOODLINK A.E., μέλος του ομίλου FDL, σχετικά με τη μίσθωση χώρων και παροχής υπηρεσιών στο Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο, υπεγράφη την Τρίτη, 26 Ιουνίου.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το M.o.U. αφορά στην παραχώρηση αποθηκευτικού χώρου στο Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο από τον παραχωρησιούχο έναντι αμοιβής. 

  Η επιφάνειά του είναι 50.000 τ.μ. και αφορά  κυρίως χώρους ελεγχόμενης θερμοκρασίας, καθώς και χώρους γραφείων.

  Ο Πρόεδρος της Foodlink, Βασίλης Καρακουλάκης, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το εγχείρημα του Θ.Ε.Κ, και δήλωσε: "Η Foodlink, πάντα πρωτοπόρα στις εξελίξεις και στις τάσεις της αγοράς, δε θα μπορούσε παρά να είναι η πρώτη στον κλάδο που θα προχωρήσει σε αυτή την επιχειρηματική κίνηση. Είναι κάτι, που το πιστεύουμε και το περιμέναμε χρόνια. Η ποιότητα των εγκαταστάσεων του Θ.Ε.Κ και οι ολοκληρωμένες λύσεις που θα προσφέρουν, θα δημιουργήσει νέα standardsστις υπηρεσίες logistics, με συνέπεια να απαξιωθούν οι χαμηλού ποιοτικού επιπέδου αποθήκες.

  Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Foodlink, Αχιλλέας Μάμαλης, δήλωσε: "Η Foodlink με αυτή την συνεργασία δείχνει τον δρόμο για τα logistics της επόμενης μέρας όπου η εξυπηρέτηση των εμπορευματικών ροών και η ανάπτυξη των συνδυασμένων μεταφορών απαιτούν σύγχρονες και κατάλληλες υποδομές". 
  Το ΘΕΚ αναμένεται να ξεκινήσει τμηματική λειτουργία εντός του 2019 και να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2020.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων