Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 02-Ιουλ-2018 11:11

  MIG: Η πρόταση της "Αποστολόπουλος Συμμετοχών" για το Υγεία θα εξεταστεί

  MIG: Η πρόταση της "Αποστολόπουλος Συμμετοχών" για το Υγεία θα εξεταστεί
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 15:05

  Υπόψιν των αρμοδίων οργάνων της MIG τα οποία θα λάβουν σχετικές αποφάσεις για την περαιτέρω διαδικασία θα τεθεί η πρόταση της Αποστολόπουλος Συμμετοχών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η MIG. 

  Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι: Η "Marfin Investment Group Α.Ε. Συμμετοχών" ("MIG") ανακοινώνει ότι το Σάββατο, 30.6.2018 έλαβε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εταιρία "Γ. Αποστολόπουλος Συμμετοχών Α.Ε." ("Αποστολόπουλος Συμμετοχών") πρόταση εξαγοράς του συνολικού πακέτου μετοχών της MIG στο "Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών Υγεία Α.Ε." ("Υγεία") με τιμή αναφοράς €0,95 ανά μετοχή υπό την αίρεση διενέργειας σχετικού οικονομικού και νομικού ελέγχου του Υγεία. Η πρόταση εξαγοράς βασίζεται σε μη δεσμευτική προσφορά για την χρηματοδότηση της πρότασης από την "H.I.G. Capital International".

  Εν τω μεταξύ, σε ξεχωριστή της ανακοίνωση η MIG αναφέρει: "Σε απάντηση ερωτημάτων και σε συνέχεια προηγούμενης σημερινής Ανακοίνωσης της η "Marfin Investment Group Α.Ε. Συμμετοχών" ("MIG") διευκρινίζει ότι η συναλλαγή για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στην "ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ‘ΥΓΕΙΑ’Α.Ε." κατόπιν της ανακοινωθείσας την 21.5.2018 δεσμευτικής προσφοράς της "HELLENIC HEALTHCARE S.A R.L." (η οποία ελέγχεται από τα επενδυτικά κεφάλαια της "CVC CAPITAL PARTNERS") δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα".

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων