Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 20-Ιουν-2018 11:19

  Τράπεζα Πειραιώς: Συνεργασία με την M&G Investments για τη διάθεση Αμοιβαίων Κεφαλαίων

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Τράπεζα Πειραιώς: Συνεργασία με την M&G Investments για τη διάθεση Αμοιβαίων Κεφαλαίων

  Την έναρξη συνεργασίας με την M&G Investments, μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες διεθνώς στη διαχείριση επενδύσεων, για τη διάθεση Αμοιβαίων Κεφαλαίων στην Ελλάδα, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

  Η συμφωνία προβλέπει τη διάθεση των επενδυτικών προϊόντων της M&G Investments στους πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς συμπεριλαμβανομένων των: M&G Optimal Income Fund, M&G Optimal Income Fund, M&G (Luxembourg) Conservative Allocation Fund και M&G (Luxembourg) Dynamic Allocation Fund.

  Με τη νέα συνεργασία οι εταιρείες διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων που αντιπροσωπεύει η Tράπεζα Πειραιώς ανέρχονται στις 14, εμπλουτίζοντας το εύρος των προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες της και ενισχύοντας παράλληλα τις επενδυτικές τους επιλογές για την επίτευξη των επενδυτικών τους στόχων, αναφέρει η τράπεζα σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

  H M&G διαθέτει εμπειρία άνω των 85 ετών στη διαχείριση κεφαλαίων θεσμικών και ιδιωτών πελατών παρέχοντας ευρύ πεδίο επενδυτικών επιλογών σε μετοχές, ομόλογα, ακίνητη περιουσία, κλπ. Εδρεύει στο Λονδίνο, απασχολεί στο δυναμικό της περισσότερα από 2.000 καταξιωμένα στελέχη παγκοσμίως σε 16 χώρες, διαχειρίζοντας κεφάλαια σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική.

  Με στοιχεία 31 Δεκεμβρίου 2017, η εταιρεία M&G Investments διαχειρίζεται κεφάλαια πελατών που υπερβαίνουν τα £298 δισ. (€324δισ.). Η εταιρεία διαχείρισης M&G είναι βασικό μέλος του Ομίλου Prudential Plc στη Μεγάλη Βρετανία και Ευρώπη.

  Σημειώνεται πως η M&G Investmentsείναι ο παλαιότερος οίκος διαχείρισης αμοιβαίων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ τα 3 Α.Κ. (M&G Optimal Income Fund, M&G (Lux) Conservative Allocation Fund και M&G (Lux) Dynamic Allocation Fund) είναι τα 3 κορυφαία στο είδος τους παγκοσμίως.

  Πλέον, με τη νέα συνεργασία οι εταιρίες διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων που αντιπροσωπεύει η Τράπεζα Πειραιώς ανέρχονται στις 14, εμπλουτίζοντας το εύρος των προϊόντων που προσφέρει. 

  Οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς μπορούν να επιλέξουν από τα κορυφαία προϊόντα των μεγαλύτερων οίκων διαχείρισης στον κόσμο και συγκεκριμένα από εταιρείες όπως:

  -BNP
  -Goldman Sachs
  -JP Morgan
  - Blackrock
  -Schroder
  -Franklin Templeton
  -Amundi
  -NN
  -Invesco
  -Pimco
  -Pictet
  -Pioneer
  -Calamos
  -M & G Investments

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων