Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 12-Ιουν-2018 17:25

  MIG προς Αποστολόπουλο: "Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα"

  MIG προς Αποστολόπουλο: "Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα"
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην αγωγή που κατέθεσε η πλευρά Αποστολόπουλου κατά της διοίκησης της MIG, του Υγεία, όπως επίσης και της Τράπεζας Πειραιώς, με την οποία ουσιαστικά ζητά να σταματήσει η τρέχουσα διαδικασία πώλησης του νοσοκομείου του Αμαρουσίου, απαντά με ανακοίνωσή της η MIG, σημειώνοντας πως τα επιχειρήματα είναι αβάσιμα και πως ο δρόμος είναι ανοικτός εάν ο όμιλος Αποστολόπουλου θέλει να καταθέσει υψηλότερη προσφορά σε σχέση με τα 0,92 ευρώ ανά μετοχή της CVC Capital Partners.

  Όπως αναφέρει πιο συγκεκριμένα η MIG στην ανακοίνωσή της με αφορμή την αγωγή της "Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε." (μετόχου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε. Κατά 39,15 %), "εχοντας αποτύχει να αποκτήσει το 30% του ΥΓΕΙΑ στην τιμή των 0,45€ και αδυνατώντας προφανώς να επανέλθει με καινούρια δημόσια πρόταση σε τιμή υψηλότερη από τα 0,92€ που έχουν ήδη προσφερθεί, η "Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε." με αβάσιμα νομικά επιχειρήματα επέλεξε την δικαστική οδό για λόγους εντυπώσεων.

  Εάν το πραγματικό ενδιαφέρον της "Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε." είναι η εξαγορά του ΥΓΕΙΑ, ο δρόμος είναι πάντα ανοιχτός για την προσφορά υψηλότερου τιμήματος σε μετρητά.

  Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα” καταλήγει η ανακοίνωση.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων