Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 31-Μαϊ-2018 14:54

  Αττικές Εκδόσεις: Στις 21 Ιουνίου η γενική συνέλευση

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις 21 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων των Αττικών Εκδόσεων για την, μεταξύ άλλων, λήψη αποφάσεως περί μη διανομής μερίσματος και εκλογής νέου διοικητικού συμβουλίου. 

  Αναλυτικά, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1.    Yποβολή  προς έγκριση της Έκθεσης Διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου (Εταιρική και Ενοποιημένη)  και της Έκθεσης Ελέγχου του Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή για τις ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της εταιρικής χρήσης από 1.1.2017 μέχρι 31.12.2017. 
  2.    Υποβολή προς έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων (εταιρικών και ενοποιημένων) της Εταιρείας,  της εταιρικής χρήσης από  1.1.2017 μέχρι 31.12.2017, οι οποίες περιλαμβάνουν την Κατάσταση Οικονομικής Θέσης της 31.12.2017 και την Κατάσταση Συνολικού Εισοδήματος 1.1.-31.12.2017, με το συνοδεύον αυτές Πιστοποιητικό ελέγχου του Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή.
  3.    Έγκριση διαθέσεως (διανομής) αποτελεσμάτων εταιρικής χρήσης από 1.1.2017 μέχρι 31.12.2017 και λήψη αποφάσεως περί μη διανομής (καταβολής) μερίσματος. 
  4.    Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών της Εταιρείας από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και τα πεπραγμένα της χρήσης από 1.1.2017 μέχρι 31.12.2017. 
  5.    Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου λόγω λήξης της θητείας του παλαιού και εκλογή μελών της Επιτροπής Ελέγχου. 
  6.    Ανακοίνωση προς την Γ.Σ. σχετικά με την αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ. και την αντικατάσταση μέλους της Επιτροπής Ελέγχου, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
  7.    Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, για τον έλεγχο των εταιρικών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων για την εταιρική χρήση 2018 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.
  8.    Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις
   
  Α. Στην Τακτική Γενική Συνέλευση δικαιούνται να συμμετάσχουν μέτοχοι, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άΰλων Τίτλων που διαχειρίζεται η "Ελληνικά Χρηματιστήρια Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών, Εκκαθάρισης Διακανονισμού & Καταχώρησης" (Ε.Χ.Α.Ε.), στο οποίο τηρούνται οι κινητές αξίες (μετοχές) της Εταιρείας χωρίς να απαιτείται δέσμευση των μετοχών τους. Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας γίνεται με την προσκόμιση σχετικής έγγραφης βεβαίωσης του ως άνω φορέα ή εναλλακτικά, με απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση της Εταιρείας με τα αρχεία του εν λόγω φορέα. Η ιδιότητα του μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την 16/06/2018(ημερομηνία καταγραφής), ήτοι κατά την έναρξη της πέμπτης ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης της 
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων