Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 29-Μαϊ-2018 16:18

  Στρατηγική συνεργασία Παπουτσάνης-Windmill

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Στρατηγική συνεργασία Παπουτσάνης-Windmill

  Σε συνεργασία με την αμερικανικήWindmillHealthProducts, εταιρία παραγωγής και διανομής συμπληρωμάτων και φυσικών προϊόντων, για τη διάθεση της σειράς προϊόντων περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών OLIVIAστην αγορά των Η.Π.Α.,προχωρά η εταιρία προϊόντων προσωπικής υγιεινής Παπουτσάνης

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η κίνηση εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική της Παπουτσάνης για την περαιτέρω επέκταση και εμβάθυνση των εξαγωγών της στις Η.Π.Α., την Ευρώπη και την Ασία, μέσω συνεργασιών με κορυφαίες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο και τον ξενοδοχειακό κλάδο.

  Η συμφωνία της Παπουτσάνης με τη Windmill προβλέπει την τοποθέτηση των προϊόντων OLIVIA σε ανεξάρτητα φαρμακεία των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ σε επόμενο στάδιο η διανομή θα επεκταθεί σε μεγάλες αλυσίδες φαρμακείων. Ήδη, από τον Απρίλιο, η σειρά είναι διαθέσιμη σε ανεξάρτητα φαρμακεία σε 15 πολιτείες, σε ειδικές προθήκες (σταντ) της μάρκας. Η συμφωνία προβλέπει, παράλληλα, την προβολή της σειράς OLIVIA μέσω προωθητικών ενεργειών και υλικού στα σημεία πώλησης.

  Προϊόντα της σειράς OLIVIA διατίθενται στην αγορά των Η.Π.Α. και του Καναδά ήδη από το 2005, κυρίως σε σημεία λιανικής με διεθνή προϊόντα, αλλά και μέσω e-shops για φυσικά προϊόντα.

  Μέσω της συνεργασίας, τα προϊόντα OLIVIA θα τοποθετηθούν σε ανεξάρτητα φαρμακεία του δικτύου της Windmill έως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ εντός του 2019 η σειρά προβλέπεται να τοποθετηθεί και σε αλυσίδες φαρμακείων στις Η.Π.Α. Η συνεργασία αναμένεται να επεκταθεί μελλοντικά, εκτός της αγοράς των φαρμακείων, και να συμπεριλάβει τη διανομή των προϊόντων OLIVIA σε μεγάλα σημεία λιανικής πώλησης στις Ηνωμένες Πολιτείες που ανήκουν στο δίκτυο της Windmill. 

  Ο Εμπορικός Διευθυντής της Παπουτσάνης, Γιώργος Δεφίγγος, δήλωσε σχετικά: "Η συνεργασία μας με τη Windmill αποτελεί ορόσημο για την παρουσία μας στην αμερικανική αγορά. Μέσω του μοναδικού σε εύρος και οργάνωση δικτύου πωλήσεων της Windmill, τα φυσικά προϊόντα OLIVIA διατίθενται πλέον σε φαρμακεία των ΗΠΑ και συστήνονται στο αμερικανικό κοινό. Στην Παπουτσάνης παράγουμε ποιοτικά, διεθνώς ανταγωνιστικά προϊόντα και αναπτύσσουμε συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρίες, ανοίγοντας νέους δρόμους για την παραγωγή μας".

  Εκ μέρους της Windmill Health Products, ο Richard Lauritano, Vice President Business Development, σημείωσε: "Η Windmill Health Products είναι πρωτοπόρος της βιομηχανίας συμπληρωμάτων και φυσικών προϊόντων εδώ και δεκαετίες. Με τη διανομή της premium σειράς προϊόντων προσωπικής φροντίδας OLIVIA στις Η.Π.Α., η Windmill ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας για ποιοτικά προϊόντα. Είμαστε σίγουροι ότι τα αγνά, φυσικά εκχυλίσματα ελαιόλαδου και καρπού ελιάς θα κερδίσουν την προτίμηση των εμπόρων λιανικής σε όλη τη χώρα".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων