Συνεχης ενημερωση
Την μερική αλλαγή χρήσης κεφαλαίων, που αντλήθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Lamda Development ύψους 146,1 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η εταιρεία.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
Σύμφωνα με το Ν. 3016/2002 και την παράγραφο 4.1.3.9 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρεία LAMDA DEVELOPMENT S.A. (εφεξής "Εταιρεία") ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο, κατά την 23η Μαΐου 2018, αποφάσισε την εκ νέου (κατόπιν των αντίστοιχων αποφάσεών του της 22ας Μαΐου 2015, που εγκρίθηκε από την Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας της 16.06.2015 και της 24ης Μαΐου 2016, που εγκρίθηκε από την Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας της 15.06.2016) μερική αλλαγή χρήσης κεφαλαίων, που αντλήθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, που αποφασίστηκε με την από 29 Απριλίου 2014 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της, τα οποία ανήλθαν στο καθαρό ποσό των Ευρώ 146,1 εκ. (συνολικά έσοδα Ευρώ 150 εκ., μείον έξοδα έκδοσης Ευρώ 3,9 εκ.).
Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της 23ης.05.2018, στο πλαίσιο εξυπηρέτησης του εταιρικού συμφέροντος με στόχο την απομείωση του εταιρικού δανεισμού αποφάσισε: την προσθήκη νέας πέμπτης (ε) κατηγορίας σκοπούμενων χρήσεων αντληθέντων κεφαλαίων με την ονομασία "Αποπληρωμή ομολογιακών δανείων", με συνολικό ύψος δαπάνης έως Ευρώ είκοσι πέντε εκατομμύρια εξακόσιες ενενήντα εννέα χιλιάδες (€25.699.000) και ισόποση αθροιστικά απομείωση της (α) και (δ) κατηγορίας σκοπούμενων χρήσεων αντληθέντων κεφαλαίων.
Κατά τα λοιπά, ισχύουν οι διατάξεις της ενότητας 4.2 (Χρήση των Αντληθέντων Κεφαλαίων) του εγκεκριμένου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Ενημερωτικού Δελτίου, χωρίς περαιτέρω τροποποίηση.
Η παρούσα απόφαση τελεί υπό την έγκριση της προσεχούς Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας.
-
18:12 Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητά αλλαγή της νομοθεσίας για τις προσφορές
-
18:02 Σκιές στη Λευκωσία: Παραιτείται η σύζυγος του Ν. Χριστουλίδη από τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης
-
17:43 Δήμος Αθηναίων: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένονται
-
17:42 Σ. Φάμελλος: Είναι επικίνδυνη για την χώρα η ανευθυνότητα της κυβέρνησης στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και Διεθνούς Δικαίου
-
17:37 Η Γαλλία δεν θα έχει Προϋπολογισμό πριν τον Μάρτιο αν πέσει η κυβέρνηση
-
17:04 Γ. Παπανδρέου: Οι αγρότες δεν ζητούν προνόμια, αλλά δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, διαφάνεια και λογοδοσία
-
16:56 Όλοι οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν τη Mercosur
-
16:48 Ουκρανίικά πλήγματα σε τρεις πλατφόρμες γεωτρήσεων της ρωσικής Lukoil στην Κασπία
-
16:46 Γερμανία και Κύπρος: Εξάμηνο ευκαιριών
-
16:30 Νετανιάχου: Το Ισραήλ παρακολουθεί στενά την κλιμάκωση των διαδηλώσεων στο Ιράν
-
Μ. Καρυστιανού: Δεν θα είναι στο κόμμα ο Φαραντούρης, ποιους άλλους "κόβει" - Ο πιο στενός της συνεργάτης
-
Γροιλανδία: Ο Τραμπ ζητά σχέδιο εισβολής, αντιδρά ο στρατός – Σε συναγερμό οι Ευρωπαίοι του ΝΑΤΟ
-
Μπλόκο στα μετρητά και στον χρυσό στην Τουρκία - Νέα μέτρα για τις αποταμιεύσεις
-
Αλλάζει το επίδομα ανεργίας
-
Πιο πλούσια από ποτέ τα γερμανικά νοικοκυριά
-
Όλες οι καραμπόλες από το κόμμα Καρυστιανού
-
Μ. Σάλλας: Αγροτική πολιτική χωρίς διατροφική επάρκεια
-
Λαϊκή εξέγερση στο Ιράν - Hrana: Στους 446 οι νεκροί - Πιθανή η αμερικανική επέμβαση
-
Συρία: Οι Κούρδοι αποσύρθηκαν από το Χαλέπι μετά από 14 χρόνια - Συνελήφθησαν 300 Κούρδοι μαχητές - Πλήρης ο έλεγχος του κυβερνητικού στρατού
-
Οι ΗΠΑ "μπαίνουν" στις κυπριακές στρατιωτικές βάσεις
-
Γροιλανδία: Ο Τραμπ ζητά σχέδιο εισβολής, αντιδρά ο στρατός – Σε συναγερμό οι Ευρωπαίοι του ΝΑΤΟ (23)
-
Όλες οι καραμπόλες από το κόμμα Καρυστιανού (21)
-
Λαϊκή εξέγερση στο Ιράν - Hrana: Στους 446 οι νεκροί - Πιθανή η αμερικανική επέμβαση (19)
-
Μ. Καρυστιανού: Δεν θα είναι στο κόμμα ο Φαραντούρης, ποιους άλλους "κόβει" - Ο πιο στενός της συνεργάτης (15)
-
Κ. Μητσοτάκης: Στο νέο άγριο κόσμο που διαμορφώνεται πυξίδα μας η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο (6)
-
Nέα ψηφιακά όπλα κατά της φοροδιαφυγής ενεργοποιεί το 2026 η ΑΑΔΕ (5)
-
Γ. Παπανδρέου: Οι αγρότες δεν ζητούν προνόμια, αλλά δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, διαφάνεια και λογοδοσία (4)
-
Μπλόκο στα μετρητά και στον χρυσό στην Τουρκία - Νέα μέτρα για τις αποταμιεύσεις (3)
-
Πως η μείωση των εισφορών αύξησε τα έσοδα στον ΕΦΚΑ (3)
-
Τ. Θεοδωρικάκος: Όταν η πολιτική επιλέγει την αλήθεια και την ευθύνη μπορεί να αλλάξει η πορεία της χώρας (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ