Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 18-Μαϊ-2018 16:37

  Κυριακούλης: Έκτακτη Γ.Σ. στις 11/6 για έγκριση έκδοσης ομολογιακού δανείου

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Κυριακούλης: Έκτακτη Γ.Σ. στις 11/6 για έγκριση έκδοσης ομολογιακού δανείου

  Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί η "Κυριακούλης" τους μετόχους της εταιρείας στις 11 Ιουνίου, με αντικείμενο την έγκριση έκδοσης ομολογιακού δανείου.

  Συγκεκριμένα, η εταιρεία στη σχετική της ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

  Με την από 17.05.2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό καλούνται οι μέτοχοι της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ Α.Ε." σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 11 Ιουνίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00 στα γραφεία της εταιρείας στον Άλιμο Αττικής, Λεωφ. Αλίμου 7, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί του ακόλουθου θέματος:

  Έγκριση έκδοσης ομολογιακού δανείου

  Στη Έκτακτη Γενική Συνέλευση δικαιούται να συμμετέχει όποιος εμφανίζεται ως μέτοχος της εταιρείας στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων που διαχειρίζεται η "Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε." κατά την 6η Ιουνίου 2018 (Ημερομηνία Καταγραφής), δηλαδή κατά την έναρξη της πέμπτης (5ης) ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης. Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας γίνεται με την προσκόμιση σχετικής έγγραφης βεβαίωσης του ως άνω φορέα ή, εναλλακτικά, με απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση της Εταιρείας με τα αρχεία αυτού. Η σχετική έγγραφη βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με την μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην εταιρεία το αργότερο την 8η Ιουνίου 2018, ήτοι την τρίτη μέρα πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης. Η άσκηση των εν λόγω δικαιωμάτων δεν προϋποθέτει τη δέσμευση των μετοχών του δικαιούχου ούτε την τήρηση άλλης ανάλογης διαδικασίας, η οποία περιορίζει την δυνατότητα πώλησης και μεταβίβασης αυτών κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην ημερομηνία καταγραφής και στη Γενική Συνέλευση. Ο διορισμός και η ανάκληση αντιπροσώπου γίνεται εγγράφως και κοινοποιείται στην εταιρεία τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι έως την 08.06.2018.

  Το πλήρες κείμενο της παρούσας προσκλήσεως, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ., τη διαδικασία για την άσκηση του δικαιώματος ψήφου μέσω αντιπροσώπου, τα δικαιώματα της μειοψηφίας και οι πληροφορίες που προβλέπονται στο άρθρο 27 παρ. 3 του Κ.Ν. 2190/1920 διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.kiriacoulis.com. Επίσης οι κ. μέτοχοι μπορούν να λαμβάνουν αντίγραφα των παραπάνω εγγράφων  από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (Λεωφ. Αλίμου 7, Άλιμος Αττικής, τηλ. 210 9886187 & fax 210 9885392).

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων