Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 16-Ιουλ-2007 18:12

    Ελληνική Τεχνοδομική: Από τις 20/7 η εκποίηση 109.296 ενσώματων μετοχών

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Από την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2007 θα ξεκινήσει η περίοδος εκποίησης των 109.296 ενσώματων ονομαστικών μετοχών της Ελληνικής Τεχνοδομικής.

    Σε σχετική ανακοίνωση υπενθυμίζεται πως το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με την απόφασή του χορήγησε στις 12 Ιουλίου άδεια για τη διενέργεια εκποίησηςεν λόγω ενσώματων ονομαστικών μετοχών που δεν έχουν κατατεθεί προς αποϋλοποίηση και μετοχών που προέρχονται από εταιρικές πράξεις και έχουν εκδοθεί σε άϋλη μορφή υπέρ των δικαιούχων των ενσώματων.

    Η εκποίηση θα διενεργηθεί κατά τα οριζόμενα στην απόφαση 1/380/4.5.2006 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στο άρθρο 99Α του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια εκποίησης των συγκεκριμένων μετοχών διορίζεται η Εθνική Χρηματιστηριακή. Το αποτέλεσμα κάθε περιόδου εκποίησης θα ανακοινώνεται στους κ.κ. μετόχους με τα μέσα που προβλέπονται στο άρθρο 18 του ν. 3371/2005.

    Το καθαρό προϊόν της εκποίησης θα κατατεθεί αναλογικά υπέρ του συνόλου των δικαιούχων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

    Τέλος, υπογραμμίζεται πως η Ελληνική Τεχνοδομική ΤΕΒ ΑΕ, μετά την ολοκλήρωση της εκποίησης του συνόλου των μετοχών, θα ενημερώσει τους δικαιούχους μετόχους με ιδιαίτερη επιστολή για το αποτέλεσμα της εκποίησης, το ποσό που βρίσκεται κατατεθειμένο για λογαριασμό τους καθώς και τη διαδικασία, περιλαμβανομένων των δικαιολογητικών που απαιτούνται για την είσπραξη του εν λόγω ποσού. 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ