Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 29-Μαρ-2018 13:20

  Κυριακούλης: Εκλογή νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η "ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ Α.Ε.” ανακοίνωσε σήμερα ότι με την από 28/3/2018 ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, έγινε  αποδοχή της παραίτησης του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κας Αρετής Κυριακούλη συζ. Σταύρου και εκλογή,  μετά από νόμιμη ψηφοφορία σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 4 του καταστατικού, της κας Καλλιόπης Μαγούλα ως νέου μέλους μη εκτελεστικού του Δ.Σ. σε αντικατάσταση της ως άνω παραιτηθείσας.

  Η θητεία του άνω νεοεκλεγέντος μέλους μη εκτελεστικού θα διαρκέσει για όσο διάστημα υπολείπεται μέχρι να συμπληρωθεί η θητεία της προκατόχου της, η οποία έχει ορισθεί πενταετής από την ημερομηνία εκλογής του Δ.Σ., ήτοι έως την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων του 2019.

  Η κα Καλλιόπη Μαγούλα θα είναι μέλος μη εκτελεστικό του Δ.Σ. χωρίς να επέρχεται οποιαδήποτε αλλαγή στην υπόλοιπη δομή του Δ.Σ. (θέσεις Προέδρου, Αντιπροέδρου, Δ/ντος Συμβούλου, μελών) και στα θέματα εκπροσώπησης της εταιρείας, αρμοδιοτήτων και υπογραφών, για τα οποία ισχύουν επακριβώς και χωρίς οιαδήποτε τροποποίηση τα οριζόμενα στο πρακτικό Δ.Σ. 436/25.06.2014.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ