Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 28-Μαρ-2018 17:09

  Τριπλή διάκριση για την Attica Group στα Tourism Awards 2018

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την τριπλή διάκρισή της στα Tourism AWARDS 2018 που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications, ανακοίνωσε η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES & BLUE STAR FERRIES.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος παρουσία περισσότερων από 700 στελεχών και προσωπικοτήτων του κλάδου, η Attica Group βραβεύτηκε ως ακολούθως:

  ü  Gold βραβείο στην κατηγορία "Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων / Δράσεις ΕΚΕ" – Συνολική Κοινωνική Προσφορά

  ü  Silver βραβείο στην κατηγορία "Technology enhanced experience" - Υπηρεσία @sea Infotainment Platform

  ü  Silver βραβείο στην κατηγορία " Προγράμματα Επιβράβευσης" - Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών SEASMILES

  Η Χρυσή διάκριση απονεμήθηκε στην Attica Group για τη συνολική κοινωνική της προσφορά και το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας "ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΣΑΣ". Η Κοινωνική Υπευθυνότητα για την Attica Group αποτελεί βασικό στοιχείο της επιχειρηματικής της λειτουργίας, η οποία διέπεται από την ύπαρξη κριτηρίων λειτουργίας με γνώμονα τον σεβασμό στον άνθρωπο, την προστασία του περιβάλλοντος και τη συμμετοχή στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται.

  Το @sea, είναι η πρώτη onboard infotainment πλατφόρμα σε πανελλαδικό επίπεδο στον ακτοπλοϊκό κλάδο και απέσπασε Ασημένια διάκριση. Η πλατφόρμα έχει ελεύθερη πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή (laptop, smartphone, tablet) και απεριόριστες δυνατότητες, συνδυάζει την ενημέρωση (info) και την ψυχαγωγία (entertainment) και έχει ως επίκεντρο τον επιβάτη.

  Ασημένια βράβευση απέσπασε και το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών Seasmiles. Το πρόγραμμα απευθύνεται στους επιβάτες της Attica Group  που ταξιδεύουν με τα πλοία της  BLUE STAR FERRIES και της  SUPERFAST FERRIES, στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα, στα νησιά του Β.Α. Αιγαίου, στην Κρήτη και στις γραμμές Ελλάδας –Ιταλίας. Είναι σχεδιασμένο να παρέχει στα μέλη του αποκλειστικά προνόμια, δώρα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

  Η Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιριών SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και AFRICA MOROCCO LINKS (AML) με συνολικά 15 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Attica Group είναι μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG) με πλειοψηφικές συμμετοχές σε ηγέτιδες εταιρίες.

  Καλλιθέα, 28 Μαρτίου 2018

   

  Attica Group

  κ. Γ. Κρασσακοπούλου

  Tel. : +30 210 891 9090 (ext. 1571)

  Fax: +30 210 891 9099

  krassakopoulou@attica-group.com

  www.attica-group.com

  www.bluestarferries.com

  www. superfast.com

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ