Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 21-Μαρ-2018 08:49

  Revoil: Ενδιαφέρον για διάθεση των ΣΚΡΑΤΣ από τα πρατήριά της

  Revoil: Ενδιαφέρον για διάθεση των ΣΚΡΑΤΣ από τα πρατήριά της
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το ενδεχόμενο διάθεσης των στιγμιαίων λαχείων ΣΚΡΑΤΣ μέσω των πρατηρίων που λειτουργεί η εταιρεία πετρελαιοειδών Revoil, όπως συμβαίνει σήμερα και μέσω των πρατηρίων της ΕΚΟ και Aegean, έχει προταθεί στον ΟΠΑΠ .

  Η πρόταση συνεργασίας έχει κατατεθεί εδώ και ορισμένο διάστημα και βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο καθώς τελεί ακόμη υπό εξέταση από την πλευρά του ΟΠΑΠ. Η διάθεση στιγμιαίων λαχείων ΣΚΡΑΤΣ (πρώην Ξυστό) μέσω πρατηρίων αποτελεί κοινή πρακτική σε πολλές αγορές διεθνώς και ήδη πραγματοποιείται και στην εγχώρια αγορά, μέσω των πρατηρίων που λειτουργούν οι αλυσίδες ΕΚΟ και Aegean.

  Στο πλαίσιο αυτό, η Revoil προχώρησε στην αλλαγή του καταστατικού της, όπως είχε προϊδεάσει το Capital.gr. Στη γενική συνέλευση της εισηγμένης εταιρείας εγκρίθηκε η επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας και στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών. Για την ακρίβεια, οι μέτοχοι θα κληθούν να προσθέσουν στο σκοπό της εταιρείας τη "διαμεσολάβηση και παροχή εργασιών και εν γένει υπηρεσιών σχετιζόμενων με τη διεξαγωγή, πώληση, οργάνωση και λειτουργία τυχερών παιγνίων".

  Η αλλαγή αυτή κρίθηκε απαραίτητη σε περίπτωση που τελικώς υλοποιηθεί η συνεργασία για τη διάθεση των ΣΚΡΑΤΣ από τα πρατήριά της που αριθμούσαν τον Ιούνιο του 2017 (τελευταία διαθέσιμα στοιχεία) 529 καταστήματα, ενώ η εταιρεία συνεργάζεται και με 242 ανεξάρτητα πρατήρια.

  Παράλληλα, η γ.σ. ενέκρινε την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου μέχρι του ποσού των 8,1 εκατ. ευρώ χωρίς εμπράγματες εξασφαλίσεις, για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού.

  Νίκος Χρυσικόπουλος

  ​Διαβάστε ακόμη:

  - Συνέργειες σε ενέργεια-τυχερά παιχνίδια αναζητά η Revoil

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων