Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 12-Ιουλ-2007 10:10

    Audiovisual: Κατά 100% καλύφθηκε η ΑΜΚ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Κατά 100% καλύφθηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Audiovisual, η οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 2/7/2007 έως και τις 11/7/2007, με καταβολή μετρητών και με πλήρη κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ Ειδικών Επενδυτών.


    Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Audiovisual καλύφθηκε πλήρως με την καταβολή συνολικού ποσού 6.720.000 ευρώ, που αντιστοιχεί σε 1.400.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές υπέρ 26 ειδικών επενδυτών. Σημειώνεται επίσης, ότι η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου αποφασίστηκε στην Τακτική γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας στις 29/06/2007.


    Κατόπιν της αύξησης και με την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας θα αυξηθεί κατά 980.000 ευρώ, με την έκδοση 1.400.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,70 ευρώ ανά μετοχή.


    Σημειώνεται ότι, η διαφορά μεταξύ της τιμής έκδοσης και της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής, συνολικού ύψους 5.740.000 ευρώ θα αχθεί, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, σε πίστωση του λογαριασμού Αποθεματικό από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο.


    Τέλος αναφέρεται ότι, η εταιρεία θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ώστε οι νέες μετοχές να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών και θα προχωρήσει σε γνωστοποιήσεις για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των επενδυτών.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ