Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 21-Δεκ-2017 16:19

  ΔΕΗ: Ο Δρ. Ιωάννης Κατάκης επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίας

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την ανάθεση των καθηκόντων της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίας στον Δρ. Ιωάννη Κατάκη, από 20/11/2017, ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

  Όπως σημειώνει η Επιχείρηση σε σχετική ανακοίνωση, τα τελευταία 28 χρόνια, ο Δρ. Κατάκης έχει εργαστεί στους επιχειρηματικούς τομείς των Τηλεπικοινωνιών, Υπηρεσιών Πληροφορικής και Τυχερών Παιχνιδιών κατέχοντας θέση Προέδρου, Διευθύνοντος Συμβούλου, Γενικού Εμπορικού Διευθυντού, Γενικού Διευθυντή Στρατηγικής και Επιχειρησιακού Συμβούλου Διοίκησης, σε εταιρίες με έδρα την Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία. Τον Σεπτέμβριο 2015 εξελέγη στην Αμερική Μέλος του Hall of Fame of the PGRI της Βιομηχανίας των Τυχερών Παιχνιδιών.

  Ο Δρ. Κατάκης κατέχει διδακτορικό στην Ιατρική Τεχνολογία από το Πανεπιστήμιο του Strathclyde (Ην. Βασίλειο) και είναι διπλωματούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Sheffield (Ην. Βασίλειο).

  Παράλληλα, η ΔΕΗ ανακοίνωσε:

  Τη λήξη της θητείας του κ. Γεωργίου Κ. Αγγελόπουλου ως Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών στις 19.12.2017, μετά από υπηρεσία 11 ετών στην θέση αυτή. Ο κ. Αγγελόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Ειδικού Συμβούλου στον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο.

  Την ανάθεση των καθηκόντων της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, στην κα Αλεξάνδρα  Κονίδα από 20.12.2017. Η κα Κονίδα, είναι ανώτερο στέλεχος της ΔΕΗ από τον Σεπτέμβριο του 2008 και μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση της Διευθύντριας Επενδυτικών Σχέσεων και Χρηματοδότησης.  Έχει διατελέσει ανώτερο διευθυντικό στέλεχος σε διεθνείς τραπεζικούς οργανισμούς και σε μεγάλη βιομηχανική εταιρία. Η κα Κονίδα είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές σε Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο INSEAD.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων