Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 19-Δεκ-2017 16:00

  Wind και Vodafone στην κούρσα για τη Cyta

  Wind και Vodafone στην κούρσα για τη Cyta
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι δύο κύριοι, εξ αρχής, διεκδικητές της Cyta Ελλάδος, Wind και Vodafone, παραμένουν στην κούρσα για τη διεκδίκηση της θυγατρικής της κυπριακής "Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου" (ΑΤΗΚ). 

  Στην εκπνοή της σχετικής προθεσμίας, η Wind και η Vodafone προχώρησαν στην κατάθεση δεσμευτικών προσφορών οι οποίες αναμένεται να αποσφραγιστούν από το σύμβουλο του διαγωνισμού, τη PricewaterhouseCoopers Business Solutions, στις αρχές Ιανουαρίου. Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν εν συνεχεία από το δ.σ. της μητρικής "Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου" (ΑΤΗΚ) σε σχετικό διοικητικό συμβούλιο. Αναλόγως της απόφασης που θα ληφθεί, για την αποδοχή ή μη της πρότασης του υποψήφιου επενδυτή που κριθεί ως προτιμητέος, την τελική απόφαση θα κληθεί να επικυρώσει η κυπριακή Βουλή. 

  Να σημειωθεί ότι η Cyta Ελλάδος το 2016 διέθετε πελατολόγιο 307 χιλιάδων συνδρομητών για την σταθερή τηλεφωνία και 51 χιλιάδων συνδρομητών για την κινητή τηλεφωνία. Η εταιρεία εμφάνισε την ίδια περίοδο συνολικό κύκλο εργασιών 90,8 εκατ.ευρώ (από 107,8 εκατ. ευρώ το 2015), EBITDA - 2,41 εκατ.ευρώ και ζημιές 18,91 εκατ.ευρώ (έναντι ζημιών 18,80 εκατ.ευρώ το 2015). 
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων